Αλ.Τριανταφυλλίδης: “Όπου ακούει πόθεν έσχες και offshore, η N.Δ. εξαφανίζεται”.(Video)

Τι απάντησε η ευρωβουλεύτρια της Ν.Δ. Ελίζα Βόζενμπεργκ όταν την ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σήμερα στο Open, για τα δάνεια των κομμάτων Ν.Δ., ΚΙΝΑΛ;

“Κυβερνάτε με το παλιό ΠΑΣΟΚ και έχετε επιχειρήματα;” είπε η κ. Βόζενμπεργκ αντί απάντησης. Λίγο νωρίτερα έκανε ότι δεν γνώριζε ούτε τι θα εστί Χριστοφοράκος, ούτε Νίκος Γεωργιαδής… Μόνο τον Πετσίτη ξέρει και την Βενεζουέλα…

“Γιατί δεν ψηφίσατε την αυτόματη άρση απορρήτου, όπου υπάρχει πρόβλημα με το “πόθεν έσχες”” επέμεινε ο κ. Τριανταφυλλίδης και η απάντηση της κ. Βόζενμπεργκ ήταν “κοροϊδεύετε τον κόσμο, με ένα νόμο ισχύοντα “.

“Με το που ακούτε off shore και πόθεν έσχες εξαφανίζεστε” (από τη Βουλή) επέμεινε ο κ. Τριανταφυλλίδης και λίγο αργότερα προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση, η κ. Βόζενμπεργκ τα έβαλε και με τον… Ελευθέριο Βενιζέλο!

“Ο Χριστοφοράκος ξέρουμε τι έκανε…” συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να λάβει την απάντηση “με επιχειρήματα” της κ. Βόζενμπεργκ, “και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, αν θέλετε να πάμε πίσω, ξέρουμε τι έκανε”!

Πηγή: avgi.gr

Κατ. Μπρ.

Μοιραστείτε το!