ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φίλη και Φίλε,
Αγαπητοί Θεσσαλονικείς,

Η Ώρα της Δημοκρατίας, της επιλογής με ευθύνη, γνώση και κρίση έφθασε.
Η σύγκριση πού ήμασταν πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια , το Γενάρη του 2015, και πού είμαστε σήμερα είναι σαφής και ξεκάθαρη.
Τότε με τη θηλιά των μνημονίων να σφίγγει το λαιμό του λαού μας, τη μέγγενη των απολύσεων, το φόβο και την ανασφάλεια για την επόμενη ημέρα, να αιωρούνται ως καθημερινός εφιάλτης.
Σήμερα Εκτός μνημονίων, χωρίς απολύσεις και λουκέτα, με την ελπίδα για νέες ολόκληρες δουλειές, καλύτερους μισθούς, αξιοπρεπείς συντάξεις να αποτελούν ορατή άμεση προοπτική.
Αυτά τα τέσσερα και πλέον χρόνια δώσαμε μάχες εντός και εκτός κοινοβουλίου, έχοντας ένα ζοφερό εν ροή ανομολόγητο πραξικόπημα διαρκείας να μας απειλεί κάθε στιγμή: «Ρίξατε τον Τσίπρα».
Απέναντι σε ποικιλώνυμα συμφέροντα, εθισμένα στη συναλλαγή, παλέψαμε με Λαιστρυγόνες και με Κύκλωπες, αναλάβαμε ευθύνες απέναντι στο λαό μας και την Ιστορία, αταλάντευτα στο πλευρό του Προέδρου μας , του Αλέξη Τσίπρα.
Κοιτάμε κατάματα το λαό μας έτοιμοι με ειλικρίνεια να εξηγήσουμε, να ενημερώσουμε για τα θετικά και να απολογηθούμε για τα λάθη μας, εμείς οι μη επαγγελματίες-εργολάβοι της πολιτικής.
Ο, τι και να μας καταμαρτυρήσουν, για ό,τι και να μας μεμφθούν, για ένα πράγμα ξεχωρίζουμε, όπως ο λαός μας επισημαίνει: «Αυτοί δεν Κλέβουν».
Η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη γνωρίζει το χρέος της. Όχι μόνο γιατί δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, αλλά και γιατί ο λαός δεν ξεχνά Βενιζέλο-Σαμαρά, δηλαδή τις απολύσεις, τα κλειστά καταστήματα, την ανεργία, τις αυτοκτονίες, τη μετανάστευση στο εξωτερικό, και το φαγητό από τα σκουπίδια.

Αγαπητοί Θεσσαλονικείς,

Το Γενάρη του 2015 υποσχέθηκα και δεσμεύθηκα απέναντί σας να ακουστεί δυνατά , καθαρά και κυρίως αποτελεσματικά η φωνή της Θεσσαλονίκης στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο.
Χωρίς αξιώματα, με μοναδική μου δύναμη την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, πορεύθηκα με αποκλειστικό μου γνώμονα το συλλογικό συμφέρον της πόλης μας.
Η σοδειά του απολογισμού, όπως καταγράφεται στην ιστοσελίδα μου www.triantafilidis.gr , οι παρεμβάσεις, οι επίκαιρες ερωτήσεις και οι προτάσεις μου, έφεραν τη δρώσα και ζώσα Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του Κοινοβουλίου.
Για αυτό σας ζητώ με λογισμό και όνειρο:
Δώστε μου ΔΥΝΑΜΗ , για να την επιστρέψω πολλαπλάσια στην πόλη που αγαπάμε, στην πόλη που γεννηθήκαμε, στη Θεσσαλονίκη που μας Ενώνει.

Είμαστε η Φωνή σας, Είσαστε η Δύναμή μας.

Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης

Μοιραστείτε το!