Α.Τριανταφυλλίδης:«Ανατροπή παντού, στα πάντα, για τους πάντες, με στόχο την ανάπτυξη».(ΒΙΝΤΕΟ)

«Η υγιής, μη τυχοδιωκτική, ιδιωτική πρωτοβουλία, είναι η ώρα να αναλάβει πρωτοβουλίες και να καταστεί ο πλοηγός της ανάπτυξης. Εκκινούμε τον ενάρετο δρόμο αναζήτησης εξειδικευμένων επιχειρηματικών και επενδυτικών αντικειμένων με τα δεκατρία (13) περιφερειακά συνέδρια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας. Με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα καλούμε σε πανεθνική κινητοποίηση όλου του ελληνισμού για παραγωγή, απασχόληση και εργασία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στην εκπομπή SBC LIFE  και τη δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου.

Διευκρινίζοντας το προτιμητέο μοντέλο επιχειρηματικότητας ο κ.Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε «Ποιο μοντέλο επιχειρηματικότητας θέλουμε; Στους επιχειρηματίες που έχουν τα σπίτια σε offshore, τα λεφτά στην Ελβετία και τα χρέη στο άρθρο 99 είμαστε απέναντί τους. Στους επιχειρηματίες, που είναι πολλοί αυτοί και αποτελούν πρότυπα παραδειγματικά μοντέλα και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες, που πληρώνουν στην ώρα τους τους εργαζόμενους και σέβονται τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Αυτούς τους επιχειρηματίες τους στηρίζουμε και είμαστε στο πλευρό τους».

Αναφερόμενος στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών που ξεκινά  στις 3 Αυγούστου ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε «Πέρα από τις επενδύσεις που σχεδιάζονται, είναι αναγκαίο οι υπάρχουσες παραγωγικές μονάδες(μικρές, μεσαίες, βιοτεχνίες, μικρομεσαίοι, έμποροι) να παραμείνουν ενεργές, να μην κλείσουν. Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός είναι μία επανεκκίνηση, που ξεκινά πάνω στην ψηφιακή πλατφόρμα με απόλυτη διαφάνεια. Είναι το αναγκαίο reset για την οικονομία που ασφυκτιά και θέλει να επιταχύνει τα βήματά της, να ανοίξει περπατησιά».

Κλείνοντας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε το ερώτημα γιατί η ΝΔ δεν ψήφισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ενώ κομπάζει για τις σχέσεις της με την ιδιωτική πρωτοβουλία.  Καταψήφισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, που θα δώσει ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και θα διασφαλίσει χιλιάδες θέσεις εργασίας.

 

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!