Α.Τριανταφυλλίδης για ΗΡΑΚΛΗ στην ΕΡΤ3(ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση για το θέμα του Ηρακλή  έκανε την Κυριακή 9 Ιουλίου στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 στη 1:00μ.μ. ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

«Απευθύνω έκκληση στους σεβαστούς δικαστές για ισονομία και ισοπολιτεία. Το δίκαιο του Ηρακλέους είναι αυταπόδεικτο.

Οι όροι και οι κανονισμοί κάθε διαγωνιστικής διαδικασίας, όπως είναι και η προκήρυξη του πρωταθλήματος της σούπερ λίγκα, καθορίζονται στην αρχή , στην έναρξη και όχι στο μέσον ή στη διάρκεια της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Αυτούς τους όρους που καθορίστηκαν εξαρχής για όλες τις ομάδες , ο Ηρακλής τους σεβάστηκε και κέρδισε την παραμονή  του στην Α΄ Εθνική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους , με την αντίστοιχη βαθμολογία.

Δεν είναι δίκαιο , αποτελεί παραμόρφωση του δικαίου,  ο όρος του περιορισμού των μεταγραφών που καθορίστηκε ως όρος στην ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, να μετατρέπεται σε υποβιβασμό ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ της αγωνιστικής περιόδου, με θύμα πάλι τον Ηρακλή , όπως και πριν από έξι χρόνια.

Οι ευθύνες της σουπερ λίγκα και της ΕΠΟ για αυτήν την καρικατούρα διαγωνισμού είναι σαφείς και ξεκάθαρες.

Δε θα πληρώσει και  για αυτό ο Ηρακλής.

Απευθύνω έκκληση στους σεβαστούς δικαστές να αποκαταστήσουν το δίκαιο και να ορθοτομήσουν.»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 Γιώργου Μαυρόπουλου σχετικά με τη στάση της Πολιτείας ο κ. Τριανταφυλλίδης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η κάθαρση στο ποδόσφαιρο είναι λαϊκή απαίτηση και ένας από τους στόχους θα πρέπει να είναι οι κακοδιαχειριστές-παράγοντες και όχι οι ομάδες και ο κόσμος τους.

Εδώ και χρόνια υπάρχουν παράγοντες που εισπράττουν τα έσοδα, δεν πληρώνουν τα έξοδα, ρίχνουν τις ομάδες σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι και ο πολύς κόσμος κλαίει για τα απλήρωτα δεδουλευμένα.

Για πρώτη φορά πέρσι, η Πολιτεία μπλόκαρε τα χρήματα της μεταγραφής του Βέλλιου και μειώθηκε το χρέος της ΠΑΕ Ηρακλής σε εφορία και ΙΚΑ.

Αύριο μεθαύριο ίσως να δεσμεύονται τα πάγια έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα  και σούπερ λίγκα για να πληρώνονται τόσο οι εργαζόμενοι-προπονητές, ποδοσφαιριστές, όσο και οι πιστωτές.

Εμείς καλούμαστε να καθαρίσουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο από δήθεν «επενδυτές» εντός εισαγωγικών».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της παρέμβασης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!