Α. Τριανταφυλλίδης: «Προχωρά το Ελληνικό, χωρίς εμμονές, με σεβασμό στο νόμο».(ΒΙΝΤΕΟ)

«Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει προσδιορίσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο οι επενδύσεις και οι επενδυτές είναι και καλοδεχούμενοι και επιβεβλημένοι, για να μπορέσει πραγματικά η οικονομία να αναταχθεί. Αυτό ήδη υλοποιείται, φαίνεται και αποτυπώνεται στην πτώση του δείκτη της ανεργίας από το 27,2% στο 21,2%.
Η επένδυση στο Ελληνικό πρέπει και επιβάλλεται να προχωρήσει. Πως όμως; Με σεβασμό στον ελληνικό και στον ευρωπαϊκό χάρτη των δεδομένων, των συνθηκών, των συμφωνιών, με βάση το σεβασμό στο περιβάλλον και αυτό δεν είναι μια θεωρητική ενατένιση. Το αντιμετώπισε η Αθήνα με το Μετρό και δεν τέθηκε το δίλημμα ή Μετρό ή Αρχαία. Ήταν και Μετρό και Αρχαία. Το αντιμετωπίζουμε τώρα εμείς στη Θεσσαλονίκη. Η στάση του Μετρό στη Βενιζέλου που έχει πλήξει ανεπανόρθωτα την κεντρική αγορά και τους επαγγελματίες της Οδού Βενιζέλου είναι μια πραγματικότητα. Όταν όμως συνυπάρξει και το Μετρό και τα Αρχαία θα δώσει τη δυνατότητα η περιοχή να πάρει πίσω αυτά που έχασε αυτή τη δεκαετία.
Όταν εκκαθαριστεί, λοιπόν, η ιστορία άμεσα και με το ΚΑΣ και με τα δασικά, θα ανοίξει ο δρόμος πλήρως για την υλοποίηση της επένδυσης. Να διευκρινίσω ωστόσο, πως όταν μιλώ για σεβασμό στο νόμο, δεν εννοώ εμμονές περί αρχαιοτήτων και δασικών» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο Κontra Channel και στο δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης:

Μοιραστείτε το!