Α.Τριανταφυλλίδης: «Πρώτος πελάτης ο ΣΕΒ. Με τροπολογίες υλοποιεί τα προεκλογικά deals, δεσμεύσεις και γραμμάτια που υπέγραψε ο Μητσοτάκης».(ΒΙΝΤΕΟ)

«Πρώτος πελάτης ο ΣΕΒ. Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένοι στο τρίγωνο των Προεκλογικών Deals, Δεσμεύσεων και Γραμματίων, που έχουν υπογράψει. Πρωθυπουργικο-κεντρικό μοντέλο στο κράτος, δημαρχο-κεντρικό μοντέλο στους δήμους. Κοινός παρονομαστής οι διώξεις των μη αρεστών και οι προσλήψεις των κολλητών. Πας μη αρεστός εξοβελίζεται. Συγκεντρώνετε εξουσία, συγκροτείτε κλειστό κύκλωμα διαχείρισής της και αρχίζει το πάρτυ, οι μέρες της μαρμότας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο Κανάλι της Βουλής με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Κοντογεώργη.

Όπως επεσήμανε ο κ.Τριανταφυλλίδης: «Είπα στο νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος: “Κράτος delivery των εντολών της Προεδρίας της Κυβερνήσεως, του Πρωθυπουργού, του απόλυτου άρχοντα”. Γιατί; Φαίνεται καθαρά πλέον. Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένοι στο τρίγωνο των προεκλογικών deals, των δεσμεύσεων και των γραμματίων, που έχουν υπογράψει. Για αυτό χρειάζονται ένα καλά κουμπωμένο, αεροστεγές, κλειστό σύστημα, αυστηρά ελεγχόμενο για να επιχειρήσει να κάνει πράξη τα deals, τα γραμμάτια που υπέγραψαν ερήμην του ελληνικού λαού. Νομή, Διανομή, Κατανομή και Αρπαγή, των λάφυρων της Εξουσίας».

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

 

Μοιραστείτε το!