Α.Τριανταφυλλίδης στο ρ/σ Alpha 96.5:«Αδικήσαμε επικοινωνιακά την κυβερνητική πολιτική»(Ηχητικό)

«Ήταν σαφές ότι είχαμε μια καθαρή νίκη της ΝΔ και καθαρή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ» παραδέχθηκε στον Alpha 96,5 Θεσσαλονίκης ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης.

«Τα μηνύματα ήταν πολλαπλά, ο κάθε πολίτης είναι και ένα ξεχωριστό μήνυμα ανησυχίας, προβληματισμού» εξήγησε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Επιπρόσθετα, τόνισε πως δεν μπορεί να λέει κανείς ότι «δεν είναι καλοί οι πολίτες όταν μας δίνουν εφτά και οχτώ μονάδες μπροστά και γίνονται κακοί όταν είμαστε 10 μονάδες κάτω. Με το 25% που διατηρήσαμε ως δύναμη πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε, να αφουγκραστούμε τα μηνύματα». Ανέλυσε, μάλιστα, τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές δηλώνοντας πως «πριν από την Κυριακή των εκλογών πρέπει να μπεις στη μάχη της καθημερινότητας, υπάρχουν πτυχές της πολιτικής που δεν ανταποκρίθηκαν στο λαϊκό αίτημα. Όταν μιλάς για 120 δόσεις το κάνεις πράξη, δεν το τρενάρεις 9 μήνες».

Αφού χαρακτήρισε «γενικολογίες» τα όσα λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αφού επανέφερε τη σημασία του «debate» πριν τις εθνικές εκλογές, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης διευκρίνισε πως «οι πολίτες δεν παραμυθιάζονται, μας είπαν: κοιτάξτε-συνέλθετε- βγείτε έξω- εναρμονιστείτε με τον παλμό, γίνετε ένα με τον κόσμο, δείτε την πραγματικότητα γυμνή».

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης έκανε μνεία και στη Συμφωνία των Πρεσπών και κατά πόσο αυτή επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, είπε πως είναι «μια συμφωνία που μπορούσε να είναι καλοζυγισμένη, αλλά δεν επιχειρηματολογήσαμε με επάρκεια σε αυτό το θέμα, παρά μόνο σε κάποιες ατυχείς δηλώσεις». Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «οφείλει ο πολιτικός να πει συγκεκριμένα πράγματα, εμείς κάναμε συγκεκριμένα πράγματα. Εμείς βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια. Δεν μπήκαμε στην πολιτική για να βγάλουμε φράγκα, δεν ανταποκρινόμαστε σε ζητήματα και θέματα που μπαίνουν από κάποιον εξωγενή παράγοντα. , σπαρταρούν να επιστρέψουν στην κουτάλα».

Κλείνοντας, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε πως «ο αγώνας τώρα αρχίζει, καλώ τους Θεσσαλονικείς να αποτιμήσουν το πολύ σημαντικό έργο που έγινε στην πόλη μας, από το μετρό, τον ΟΑΣΘ, το Θερμαϊκό, το στρατόπεδα ΚΟΔΡΑ. Να τα αξιολογήσει με δικαιοσύνη, να κρίνει, να συγκρίνει και να πάει στην κάλπη να ψηφίσει».

Ακολουθεί το ηχητικό  της συνέντευξης:

πηγή: alpha965.gr

Μοιραστείτε το!