Δηλώσεις Α.Τριανταφυλλίδη εκ μέρους του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίσημη Δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο, Πολιούχο της πόλης.(Video)

«Η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, συναντά τις προκλήσεις του μέλλοντος με γνώση των προβλημάτων, με βαθιά πίστη στην αξιοσύνη των ανθρώπων της», δήλωσε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στους εορτασμούς του Πολιούχου και της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Τριανταφυλλίδη:

“Εκ μέρους του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσουμε τις ευχές μας στη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της για υγεία και δύναμη, με ανθρωπιά, ευαισθησία και αλληλεγγύη. Η Θεσσαλονίκη, η πόλη μας, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, συναντά τις προκλήσεις του μέλλοντος, με γνώση των προβλημάτων, με βαθιά πίστη στην αξιοσύνη των ανθρώπων της και με απόλυτο δυναμισμό για τους αγώνες που θα συνεχιστούν όπως και οι διεκδικήσεις. Χρόνια πολλά”.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με το βίντεο της δήλωσης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!