Ο Α.Τριανταφυλλίδης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τουρκία.(VIDEO)

-Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στην Κιβωτό της Ορθοδοξίας στην Κωνσταντινούπολη: Αγία Σοφία-Θεολογική σχολή της Χάλκης-Οικουμενικό Πατριαρχείο.
-Ρητό αίτημα Τσίπρα μέσα στη Τουρκία, μέσα από τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, μπροστά στον εκπρόσωπο του Ερντογαν Ιμπραΐμ Κολίν ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΣΧΟΛΗ, ως αίτημα με οικουμενική αξία, που δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση ή παζάρια.
-Αναφορά Τσίπρα “σε μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη και Ελληνική Μειονότητα στην Τουρκία”( αδιαπραγμάτευτη η συνθήκη της Λωζάνης)
-Μη κατάθεση στεφάνου από τον Αλέξη Τσίπρα στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ επισκέφθηκε την Άγκυρα, όπως αντιθέτως έπραξαν ως Πρωθυπουργός ο Κ.Καραμανλής 2008-(Ν.Δ.) και ως ΥΠΕΞ ο Γιώργος Παπανδρέου-2000 (ΠΑΣΟΚ).
Ρωτώ: Συνεχίζουν ακόμη Ορισμένοι, με επιλεκτική μνήμη και κατ΄επάγγελμα πατριωταράδες να εκπέμπουν ύβρεις του τύπου “προδώσατε, πουλήσατε” κατά του Αλέξη Τσίπρα, των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης του Βουλευτή Α’  Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη

 

Μοιραστείτε το!