Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: “ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ”.(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στην εκπομπή του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel, τόνισε μεταξύ άλλων:

-«Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης δεν είναι ευθύνη της ελληνικής Κυβέρνησης. Αυτές οι περιπλοκές, δηλαδή, να λέει ο κ.Σόιμπλε ότι αν δεν είναι το ΔΝΤ, τότε δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα, τη στιγμή που έχουμε υπογράψει μία τριετή συμφωνία(2015-2018), είναι παιχνίδια για το εσωτερικό γερμανικό τοπίο. Λόγω του αιφνιδιασμού από την παρουσία του Μάρτιν Σουλτς, ο κ.Σόιμπλε ενδεχομένως να επιλέγει την Ελλάδα ως κεντρικό μενού του για να αποδείξει στο γερμανικό κοινό ότι δίνει μαθήματα υπακοής σε έναν ανυπάκουο και ατίθασο λαό, τους Έλληνες. Αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι άκρως επικίνδυνα».

-«Εμείς το λαό μας δεν θα τον αφήσουμε στην προκρούστεια κλίνη, όπου από τη μια θα τραβάει ο Σόιμπλε και από την άλλη το ΔΝΤ. Είμαστε πάρα πολύ σαφείς».

“Πόλεμος διαρκείας με τα μεγάλα συμφέροντα”.(Διάρκεια βίντεο 1.14)

Το σύνολο των παρεμβάσεων του κ.Τριανταφυλλίδη στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel(Διάρκεια βίντεο 21.32)

2/2/2017

 

Μοιραστείτε το!