Α. Τριανταφυλλίδης για Βαρουφάκη: «Άλλο πολιτική και άλλο αστυνομικό best seller. Θερινά αναγνώσματα με χορηγούς επικοινωνίας τους Ταμτάκους της αντιπολίτευσης».(Ηχητικό)

«Θυμίζει τα προσεχώς στους κινηματογράφους. Θερινά αναγνώσματα με χορηγούς επικοινωνίας τους Ταμτάκους της αντιπολίτευσης. Είναι άλλο η καθημερινή άσκηση πολιτικής και άλλο τα αστυνομικά best seller», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο ρ/σ  Real και στο δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο.

Όπως επεσήμανε ο κ.Τριανταφυλλίδης «υπάρχει μια διάθεση επικοινωνιακού αντιπερισπασμού με όλα αυτά, γιατί έφυγε από το τραπέζι η ιστορία της οικονομίας. Θέλω να σταθώ όμως σε κάτι πολύ σημαντικό και να το αναδείξω. Στο δια ταύτα αυτού του συλλογισμού, περί των λεγομένων και αναφερομένων από τους χορηγούς επικοινωνίας του κ.Βαρουφάκη, από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καταλήγει όλο αυτό στο ότι χάθηκαν 100δις ευρώ. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 2014 το δημόσιο χρέος ανερχόταν στα 317,1 δις ευρώ, στο τέλος του 2015 στα 311,5 δις ευρώ, στο τέλος του 2016 στα 314,8 δις ευρώ, ενώ τέλος, στο πρώτο τρίμηνο του 2017 ανήλθε στα 310,6 δις ευρώ. Δηλαδή τα 317,1 δις του τέλους του 2014(Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου), βρίσκονται στα 310δις. Που ακριβώς βρίσκεται η απώλεια των 100δις επιπλέον; Με βάση ποια στοιχεία;»

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

Μοιραστείτε το!