Α.Τριανταφυλλίδης για προσφυγικό: -«Κυβέρνηση ΝΔ- ο ορισμός της διαχειριστικής ανεπάρκειας». -«Πρόταση: στον ανασχηματισμό με εξάμηνη υποσχετική Μουζάλας και Βίτσας!!». (Video)

Δριμεία κριτική προς την Κυβέρνηση της ΝΔ για τους χειρισμούς της και την παντελή απουσία σχεδίου στο προσφυγικό άσκησε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κάνοντας λόγο για τον απόλυτο ορισμό της «διαχειριστικής ανεπάρκειας και ανικανότητας» της Κυβέρνησης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τριανταφυλλίδης: «Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει σχέδιο. Όταν ξεκινούσαν δεν ήξεραν πού πήγαιναν και όταν έφτασαν δεν ήξεραν πού βρισκόντουσαν, αλλάζοντας πέντε υπευθύνους στην απελπισμένη προσπάθειά τους να κάνουν κάτι.  Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επέδειξε πλήρη και απόλυτη διαχειριστική ανικανότητα. Όσοι ανακαλούν στη μνήμη τους τον τρόπο διαχείρισης από το ΣΥΡΙΖΑ και τους Υπουργούς Μουζάλα και Βίτσα και συνολικά από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  αντιλαμβάνονται τι εννοώ».

Κλείνοντας, με σκωπτικό ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Αφού επέστρεψαν στο νόμο και στο Υπουργείο που συγκρότησε ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τον Ιούλιο του 2019 μήπως πρέπει να αρχίσουν να σκέπτονται στη ΝΔ να ζητήσουν με εξάμηνη υποσχετική τους Υπουργούς Μουζάλα και Βίτσα για να βάλουν τα πράγματα σε μια ρότα;»

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Μοιραστείτε το!