Α.Τριανταφυλλίδης: «Επιτακτική ανάγκη η αποτελεσματικότερη ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Θεσσαλονίκης».

Την απόλυτη ανάγκη ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Θεσσαλονίκης, μετά μάλιστα και τα τελευταία κρούσματα εγκληματικών πράξεων στο κέντρο της πόλης, μέσα από την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, έθεσε στον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο  κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, κατά τη διάρκεια συνάντησης-επίσκεψης στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Όπως εξήγησε ο κ. Τριανταφυλλίδης, στη συνέχεια της επίκαιρης ερώτησής του, που είχε απαντηθεί από τον Υφ. Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου πριν από  μερικές εβδομάδες στη Βουλή, ζήτησε από τον κ. Σκούμα, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, 250 αστυνομικοί, που έχουν έδρα συμφερόντων τη Θεσσαλονίκη, να μετατεθούν από όλη την Ελλάδα σε αυτήν.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε ότι αυτό δεν αποτελεί μόνο δική του πρόταση αλλά και αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Θεσσαλονίκης, η οποία με δημόσια επιστολή της ζητά να καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις της Γ.Α.Δ.Θ.

Να υπογραμμιστεί ότι το θέμα αυτό, της ενίσχυσης δηλαδή  της αστυνομικής δύναμης της Θεσσαλονίκης, με στόχο την κατοχύρωση του αισθήματος ασφάλειας των Θεσσαλονικέων θα διεκδικήσει ο κ. Τριανταφυλλίδης με επισκέψεις του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη  και συναντήσεις του τόσο με τον Υπουργό κ. Μ.Χρυσοχοΐδη όσο και με τον Υφυπουργό κ. Λ.Οικονόμου.

Μοιραστείτε το!