Α.Τριανταφυλλίδης κατά Βορίδη: «Όλα για την ψήφο. Μαύρο προεκλογικά, άσπρο μετεκλογικά». (Video)

Για ανεξέλεγκτη καλλιέργεια προεκλογικού ψεύδους, με στόχο την κατάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ κατηγόρησε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ.Βορίδη, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο τελευταίος στη Βουλή για την καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης.

Ο κ.Τριανταφυλλίδης υπενθύμισε στον κ.Βορίδη την τοποθέτησή του στη Βουλή το Μάρτιο του 2018 και τις κατηγορίες που εκτόξευε προς την τότε Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την βιομηχανική κάνναβη. Όπως υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «Είπατε κ.Βορίδη το Μάρτιο του 2018 ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθετεί την ανεξέλεγκτη καλλιέργεια του χασίς”;  Είπατε χθες στη Βουλή ότι “αν ήταν να καταργήσουμε αυτό που ίσχυε θα το καταργούσαμε; Είναι κυβερνητική μας επιλογή. Συνεχίζουμε”. Άρα μαύρο προεκλογικά, άσπρο μετεκλογικά. Ο μοναδικός σας στόχος ήταν να κερδηθεί η εξουσία».  

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε «Ο κατευνασμός και η υποχωρητικότητα, σε αντιδιαστολή με όσα λέγονταν στη διάρκεια της προηγούμενης Κυβέρνησης, είναι αδιαμφησβήτητα. Συγκεκριμένα γεγονότα πιστοποιούν αυτή την πολιτική της ΝΔ. Οι γεωτρήσεις της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κύπρου, η συμφωνία με τη Λιβύη, οι υπερπτήσεις στο Αιγαίο, ο Έβρος και το «για μερικές δεκάδες μέτρα». Συμπέρασμα, από τη μια ο κ.Δένδιας που είπε «για μερικές δεκάδες μέτρα δεν θα χαλάσουμε τις σχέσεις με την Τουρκία», και από την άλλη η δήλωση του Ναυάρχου και  ΥΕΘΑ Αποστολάκη, που όρισε την κόκκινη γραμμή στη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, πως αν Τούρκοι κομάντος καταλάβουν ελληνική βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Οι διαφορές προφανείς».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!