Α.Τριανταφυλλίδης κατά Κυβέρνησης:«Λιοντάρια απέναντι στη νεολαία, σιωπούν έντρομοι απέναντι στον εφοπλιστή». (Ηχητικό)

Για «κυβερνητικό κατήφορο και αυτοεξευτελισμό» έκανε λόγο ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στο δημοσιογράφο Χρήστο Νικολαΐδη, σχολιάζοντας τις βαριές εκφράσεις του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη κατά της κυβέρνησης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τριανταφυλλίδης:  «Είμαι πολιτικός αντίπαλος με τον κ.Μητσοτάκη. Αλλά το θεσμό του Έλληνα Πρωθυπουργού δεν μπορεί κανείς οικονομικός παράγοντας να τον αντιμετωπίζει με αυτόν τον χλευαστικό τρόπο, μιλώντας ως προϊστάμενος σε υφιστάμενο και μάλιστα δημόσια σε διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο. Ντροπή. Και ο κ. Πλακιωτάκης δεν βρήκε λέξη να πει. Το κύριο είναι ότι δεν αντέδρασε η Κυβέρνηση, δεν έβαλε στη θέση του τον κ.Λασκαρίδη, γιατί ο Πρωθυπουργός, ο εκάστοτε Πρωθυπουργός, είναι ένας θεσμός που πρέπει να χαίρει και ενός στοιχειώδους σεβασμού. Δεν εξέδωσε ούτε μια ανακοίνωση να επιπλήξει τον κ.Λασκαρίδη. Και έτσι προκύπτει το ερώτημα: «στους φοιτητές και στη νεολαία η Κυβέρνηση παριστάνει το λιοντάρι της Νεμέας, ενώ όταν τη φτύνει κατάμουτρα ο εφοπλιστής Λασκαρίδης, (πώς το λέει ο λαός μας;) κότα λυράτη;»

Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επεσήμανε «Καθαρά επικοινωνιακή η επίσκεψη. Όλα στην πόλη είναι σταματημένα. Το Μετρό ήταν δρομολογημένο και αντί να κάνουν αυτό που είχαμε καταφέρει ως Κυβέρνηση, δηλαδή να συνδυάσουμε και Μετρό και Αρχαία, δημιούργησαν και πάλι μια διελκυστίνδα με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων. Αν αυτό συσχετιστεί και με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, που τα πήρε ο Οργανισμός με leasing  και τα οποία παίρνουν φωτιά στη διάρκεια των δρομολογίων καταλαβαίνει κανείς πως και το πρόβλημα της μετακίνησης των Θεσσαλονικέων δεν έχει αντιμετωπιστεί. Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Fraport που το κατασκεύασε πήρε δάνειο από την Alpha Bank, η οποία Alpha Bank έχει ανακεφαλαιοποιηθεί. Δηλαδή με τα χρήματα του ελληνικού λαού και του κρατικού προϋπολογισμού κατασκευάστηκε η νέα πτέρυγα, ο νέος σταθμός στο αεροδρόμιο Μακεδονία», κατέληξε ο κ.Τριανταφυλλίδης.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!