Α.Τριανταφυλλίδης κατά Κυβέρνησης: «Επιμένουν επικίνδυνα στην επικοινωνία των εντυπώσεων, ενώ η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται». (Video)

«Το θέμα δεν είναι αν εκνευρίσαμε την Τουρκία, αλλά τι εξασφαλίσαμε από την πλευρά των συμμάχων. Εξαιρετική η ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού σε επίπεδο εντυπώσεων. Το θέμα όμως που αφορά τον Έλληνα πολίτη δεν είναι οι εντυπώσεις, είναι η ουσία και η ουσία είναι ότι την επόμενη ημέρα είδε το τουρκικό μαχητικό να φθάνει δύο μίλια από την Αλεξανδρούπολη αλλά και τους συμμάχους να λένε «βρείτε τα», όπως ακούσαμε από το State Department ή όπως χθες ο κ.Στολτεμπεργκ, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, από το Νταβός, εκθείασε την Τουρκία, τη χώρα που συνεχίζει εδώ και 48 χρόνια να κατέχει παράνομα τη μισή Κυπριακή Δημοκρατίας. Δυστυχώς, οι κύριοι της Κυβέρνησης επιμένουν επικίνδυνα στην επικοινωνία των εντυπώσεων, ενώ η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Δημοσκοπήσεις

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε «Από την πρώτη εβδομάδα μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 είχαμε δυο-τρεις δημοσκοπήσεις την εβδομάδα, στο πλαίσιο ψυχολογικών επιχειρήσεων για να πουν σε αυτόν τον πολίτη, που δεν έχει να βγάλει το δεκαπενθήμερο, σε αυτόν που ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι πιο πάνω από το μηνιαίο εισόδημά του, ότι “όπως και να αντιδράσει, ό,τι κι αν κάνει, η κατάσταση δεν αλλάζει. Ο Μητσοτάκης δεν φεύγει. Θέλουν δηλαδή να αποθαρρύνουν και να απογοητεύσουν τους πολίτες λέγοντάς τους ότι κάθε αντίδρασή τους είναι μάταιη, είναι ανώφελη, θα πέσει στο κενό. Οι δημοσκοπήσεις λειτουργούσαν και λειτουργούν ως μηχανισμός απογοήτευσης και αποθάρρυνσης των πολιτών». Για να προσθέσει με σκωπτικό ύφος «με βάση αυτές τις δημοσκοπήσεις Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα έπρεπε να είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, αφού οι δημοσκοπήσεις τον παρουσίαζαν με 10 μονάδες πάνω από το ποσοστό που τελικά έλαβε ο κ.Ανδρουλάκης. Υπενθυμίζω ότι στις εκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν στις δημοσκοπήσεις στο 24% και τελικά έλαβε  32%, δηλαδή 8 μονάδες επιπλέον. Γι’ αυτό στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ από τις δημοσκοπήσεις προσθέστε αυτό το 8% για να βρείτε από ποιο ποσοστό ξεκινάμε».  

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!