Α.Τριανταφυλλίδης κατά Κυβέρνησης: «Κοροϊδία pass και για τη νέα γενιά». (Video)

«Το παρόν νομοσχέδιο αποτελεί την επιτομή της κοροϊδίας και του εμπαιγμού. Αυτό μαρτυρούν οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης των δανείων για τη στεγαστική αποκατάσταση των νέων. Όχι μόνο δεν αντιμετωπίζετε το μείζον ζήτημα της στεγαστικής κρίσης αλλά πρόκειται να δημιουργήσετε με μαθηματική ακρίβεια μία νέα γενιά κόκκινων δανείων. Ποιους εξυπηρετείτε με το παρόν νομοσχέδιo; Μα φυσικά τις τράπεζες και τους μεγαλοεργολάβους. Δεκάρα δεν δίνετε για τη νέα γενιά. Πως θα μπορούσε άλλωστε το κόμμα των Πάτσηδων να ενδιαφέρεται για τους νέους; Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η αναδιανομή του πλούτου και το πως θα περάσουν τα σπίτια του κόσμου στα χέρια των τραπεζών και των funds. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης: 700.000 κόκκινα δάνεια επί των ημερών σας και 50.000 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας χωρίς την παραμικρή προστασία, με την ταυτόχρονη αύξηση των επιτοκίων να σφίγγει τη θηλιά για εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες και οφειλέτες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, κατά την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου για τη Στέγη.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ ο κ.Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε «Ένα ακόμη προεκλογικού χαρακτήρα νομοσχέδιο, που περιλαμβάνει και την επίσης προεκλογική κοροϊδία του food pass, των 22 ευρώ μηνιαίως! “Επιδόματα αναδιανομής της φτώχειας”, όπως τα λέγατε προεκλογικά, τα οποία απορρίπτατε μετά βδελυγμίας: «Δεν θέλουμε ανθρώπους εξαρτημένους από επιδόματα. Θέλουμε ανθρώπους που θα πάρουν ξανά την ζωή τους στα χέρια τους», έλεγε ο κ.Μητσοτάκης, τον Νοέμβριο του 2017. Όλα αυτά προεκλογικά, όλα αυτά μέχρι να πάρετε την καρέκλα της εξουσίας και να γαντζωθείτε από αυτή για να κάνετε business και ρουσφέτια. Γιατί μετεκλογικά επιφυλάσσατε για τους πολίτες αισχροκέρδεια, ακρίβεια made in Greece, ανέχεια, φτώχεια και κάθε είδους pass».

«Οι πολίτες δεν ζητούν ελεημοσύνη. Οι πολίτες απαιτούν δικαιοσύνη. Και η δικαιοσύνη θα έρθει σύντομα και θα έρθει παντού με προοδευτική Κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!