Α.Τριανταφυλλίδης κατά ΝΔ:«Προϋπολογισμός-Αποχαιρετισμός της καρέκλας της εξουσίας που σφιχταγκαλιάσατε. – Ήρθε η ώρα της Πολιτικής Αλλαγής».(Video-Ομιλία στον Προϋπολογισμό του 2023)

«Ο παρών προϋπολογισμός αποτελεί τον επιθανάτιο ρόγχο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι προϋπολογισμός, είναι αποχαιρετισμός από την αγαπημένη σας καρέκλα της εξουσίας που την έχετε σφιχταγκαλιάσει και τη νανουρίζετε με μπίζνες και ρουσφέτια. Οι πολίτες κατάλαβαν πλέον ποιοι είστε, τι τους τάξατε και τι πράξατε. Σας κουνούν το μαντίλι που τολμήσατε να τους απειλήσετε πως όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, κατά την τοποθέτησή του επί του Κρατικού Προϋπολογισμού 2023.

Αναφερόμενος στην εγκατάλειψη της Θεσσαλονίκης από την Κυβέρνηση της ΝΔ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε: «Ο Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη Θεσσαλονίκη. Το καθεστώς Μητσοτάκη εγκατέλειψε την πόλη μου στον αυτόματο πιλότο των προβλημάτων της και των κάθε λογής «γαλάζιων» πολιτευτάδων διά τας εορτάς και τας παρελάσεις. Οι Θεσσαλονικείς βιώνουμε εδώ και τριάμισι χρόνια την εγκατάλειψη της πόλης από τον Μητσοτάκη και την κουστωδία του. Αυτή είναι η εικόνα της Θεσσαλονίκης από το Μετρό μέχρι τον ΟΑΣΘ και από τα αντιπλημμυρικά μέχρι τα Νοσοκομεία, όλα έχουν χτυπήσει πίσω. Το αποκορύφωμα, η Θεσσαλονίκη εκτός του Ταμείου Ανάκαμψης».

  • ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ.

«Έχουν περάσει εννέα μήνες από τη φωτιά στο Παπανικολάου στην πνευμονολογική κλινική», επεσήμανε ο κ.Τριανταφυλλίδης «όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Στις δηλώσεις του τότε ο Πλεύρης σας υπογράμμισε τον Απρίλιο «Στον συγκεκριμένο όροφο θα γίνουν όλες οι εργασίες, ώστε να είναι ΑΜΕΣΑ λειτουργικός». Στο «άμεσα» και ενόψει του χειμώνα για την Κυβέρνηση της πολιτικής απάτης Μητσοτάκη δεν συμπεριλαμβάνεται το εννεάμηνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι προχθές το Νοσοκομείο Παπανικολάου δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα, βάλατε γεννήτρια. Και όχι μόνο βάλατε γεννήτρια, είστε τόσο –τι να πω- ανεπίδεκτοι, άχρηστοι, που φθάσατε στο σημείο να βάλετε το Παπανικολάου που λειτουργούσε με γεννήτρια ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ. Εσείς, η Κυβέρνηση της οργάνωσης και του προγραμματισμού βάλατε σε εφημερία Νοσοκομείο που δεν είχε ρεύμα για να ταλαιπωρήσετε τον κόσμο. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε  να ανταποκριθείτε ούτε στα στοιχειώδη».

Για να καταλήξει ο κ.Τριανταφυλλίδης «Προϋπολογισμός «γαλάζιος αποχαιρετισμός». Οι πολίτες σας κουνούν το μαντήλι. Δικαιοσύνη παντού, με σταθερότητα για την επόμενη μέρα, με προοδευτική φιλολαϊκή Κυβέρνηση και Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, σε πείσμα και κόντρα στους ολιγάρχες, τους τραπεζίτες και τους κερδοσκόπους. Εσύ αποφασίζεις!».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!