Α. Τριανταφυλλίδης κατά ΝΔ για τη 13η σύνταξη: «Την ψήφισαν προεκλογικά, την καταργούν μετεκλογικά. Τι δεν καταλαβαίνετε;»(Video)

«Kαταργείτε τη 13η σύνταξη, την οποία ψηφίσατε προεκλογικά και μετεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε στη ΔΕΘ ότι επρόκειτο να διατηρήσει.

Λίγο μετά τις εκλογές, ο κ. Βορίδης, όταν ετίθετο το ερώτημα «θα διατηρήσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τη 13η σύνταξη;», είχε δηλώσει «Ό,τι ψηφίσαμε μας δεσμεύει», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Για να επισημάνει σκωπτικά ο κ.Τριανταφυλλίδης «Ο λόγος  σας guarantee! Λίρα εκατό! Το είπατε, δεν το πράξατε.

Ψηφίσατε τη 13η σύνταξη το Μάιο του 2019, για να έρθει μετά τις εκλογές ο κ. Βρούτσης και να πει «για εμάς δεν υπήρξε ποτέ 13η σύνταξη». Δηλαδή; Ψηφίσατε κάτι που δεν υπήρχε; Πείτε την αλήθεια: «Απλώς θέλαμε την καρέκλα.  Και  με το Μακεδονικό, και με το μεταναστευτικό, και με τον ΕΝΦΙΑ, απλώς θέλαμε την εξουσία. Θέλαμε απλά να αντιμετωπίσουμε το στερητικό σύνδρομο απώλειας  εξουσίας», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ακολουθεί το σύνολο της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!