Α.Τριανταφυλλίδης κατά ΝΔ: «Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός πάνε σύννεφο. Καταργούν τη 13η σύνταξη που ψήφισαν και δεν επαναφέρουν το ΕΚΑΣ που υποσχέθηκαν». (Video-1.30)

Επιτομή κοροϊδίας και εμπαιγμού της Κυβέρνησης του κ.Μητσοτάκη και της ΝΔ χαρακτήρισε την κατάργηση της 13ης σύνταξης, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας σήμερα στο OPEN TV.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Τριανταφυλλίδης: «Ο  εμπαιγμός και η κοροϊδία αφορά το γεγονός ότι η ΝΔ ψήφισε προεκλογικά τη 13η σύνταξη, όπως την έφερε με νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ  και τώρα δια στόματος του Υφ.Εργασίας Νότη Μηταράκη ανακοινώνει ότι επειδή ήταν επίδομα του ΣΥΡΙΖΑ το καταργεί. Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός μεγεθύνονται καθώς όχι μόνο καταργούν τη 13η σύνταξη αλλά και δεν επαναφέρουν το ΕΚΑΣ, όπως είχαν δεσμευτεί προεκλογικά».

Σχολιάζοντας τις σημερινές αστυνομικές επιχειρήσεις στο Κουκάκι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε τα εξής «Όταν σφίξουν τα γάλατα για τον κ.Μητσοτάκη, δηλαδή, όταν ταλαιπωρείται ο κόσμος στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας για τα ρουσφέτια των βουλευτών της ΝΔ, όταν ο κόσμος της Θεσσαλονίκης εξεγείρεται για τα Αρχαία και για το ΜΕΤΡΟ,  που αντί για το 2020 θα παραδοθεί το 2023, όταν οι παλιννοστούντες Πόντιοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες  περιμένουν να τους αποδοθεί πλήρης η σύνταξη των 360ευρώ,  όπως είχαν δεσμευτεί, τότε  μπαίνει μπροστά η επιχείρηση “εκκενώσεις Χρυσοχοΐδη” και επιλέγεται η μέρα που θα μιλήσουν στη Βουλή οι Πολιτικοί Αρχηγοί  για τον Προϋπολογισμό. Δηλαδή να μη συζητά ο κόσμος για το κοινωνικό μέρισμα που δεν δίνει η ΝΔ και για όλα τα παραπάνω προβλήματα, αλλά να συζητά για το Κουκάκι. Γιατί άραγε;»  αναρωτήθηκε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: 

Μοιραστείτε το!