Α.Τριανταφυλλίδης: Κρύβεται η Κυβέρνηση της ΝΔ για τα Δανεικά και Αγύριστα των 400 εκατομμύριων στις τράπεζες. – Δήλωσε κώλυμα  ο κ.Σταϊκούρας και δεν προσήλθε στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο.

Με δήλωση κωλύματος την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, όπως μπορούν να πιστοποιήσουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, ο Υπουργός Οικονομικών δεν προσήλθε στη σημερινή προγραμματισμένη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσα για τη μη αποπληρωμή των δανείων της ΝΔ προς τις τράπεζες ύψους 392 εκατ. Ευρώ (ισολογισμός 2021), σε συνέχεια σχετικής γραπτής ερώτησης και αίτησης κατάθεσης εγγράφων που είχαμε καταθέσει 58 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις 6 Νοεμβρίου του 2020 (Αρ.Πρωτ. 346/1506).

Ο κ.Σταικούρας θα μπορούσε να προσέλθει και να απαντήσει στην ερώτησή μου την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, που δεν είχε προσωπικό κώλυμα. Δεν προσήλθε την Τετάρτη και την ανέβαλε για σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, δηλώνοντας ωστόσο κώλυμα. Σήμερα θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν, ο αναπληρωτής Υπουργός, κ.Σκυλακάκης ή ο Υφυπουργός, κ.Βεσυρόπουλος. Ούτε αυτοί προσήλθαν.

Εκπλειστηριάζουν τα σπίτια του κόσμου για 40.000 χρέη στις τράπεζες την ίδια ώρα που η ΝΔ και τα στελέχη της απολαμβάνουν την ασυλία των τραπεζών για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που χρωστούν σε αυτές.

Για τα δανεικά και αγύριστα του κόμματος των Πάτσηδων το λόγο πλέον έχει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.

Μοιραστείτε το!