Α.Τριανταφυλλίδης προς Κύρτσο: «Κοίτα ποιοι μιλάνε!» (Video)

«Σύμφωνα με τον ισολογισμό της ΝΔ για το 2019 που υπογράφει ο κ. Γιάννης Μπρατάκος, η Νέα Δημοκρατία χρωστούσε το 2018 στις τράπεζες 278 εκατ. ευρώ, ενώ το 2019 χρωστά 308 εκατ. ευρώ, δηλαδή 30 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω.

Εσείς, δια στόματος νέου αρχηγού τότε Φεβ. 2016 υποσχεθήκατε, διαφάνεια, εξυγίανση, μείωση του χρέους σας και τώρα χρωστάτε 30 εκατομμύρια παραπάνω. Δεν δικαιούστε να ομιλείτε κύριοι της ΝΔ, που χρωστάτε στις τράπεζες, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στους εργαζόμενους που απολύσατε από τη ΝΔ, χρωστάτε και της Μιχαλούς και παριστάνετε τους νοικοκυραίους. Κοίτα ποιοι μιλάνε!», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης αναφερόμενος στα χρέη της ΝΔ που εκτοξεύονται παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του αρχηγού της Κ.Μητσοτάκη προεκλογικά ότι θα υπάρξει οικονομική εξυγίανση στο κόμμα του.

Παράλληλα ο κ.Τριανταφυλλίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον ευρωβουλευτή της ΝΔ κ.Κύρτσο, υπενθυμίζοντάς την κρατική ενίσχυση ύψους  7,5 εκατ. ευρώ που έλαβε το 2008 για τις δύο free press εφημερίδες του.Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «Εσείς που λάβατε κρατική ενίσχυση 7,5 εκατ. ευρώ το 2008  για τις εφημερίδες «Free Sunday» και «City Press», πως φτάσετε στο σημείο να χρωστάτε 650 χιλιάδες ευρώ; Τα έχετε πληρώσει τα χρέη αυτά κ.Κύρτσο; Υπόθεση για την οποία μάλιστα το Ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την άρση ασυλίας σας. Δεν μπορείτε να παριστάνετε τον τιμητή και τον κήνσορα κ.Κύρτσο», κατέληξε ο κ.Τριανταφυλλίδης.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης:

Μοιραστείτε το!