Α. Τριανταφυλλίδης στην ΕΡΤ1: «Να κηρυχθεί άμεσα η Θεσσαλονίκη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης-Να καταγραφούν και να αποζημιωθούν για τις ζημίες καταστήματα-επιχειρήσεις-κατοικίες». (VIDEO)

«Ζήτησα από τους αρμόδιους Υπουργούς να κηρυχθεί το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί η δυνατότητα να συγκροτηθούν τάχιστα συνεργεία, τα οποία θα καταγράψουν τις ζημιές σε καταστήματα, επιχειρήσεις και κατοικίες. Αμέσως μετά να προσδιοριστεί ο τρόπος αποζημίωσης σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες, που επλήγησαν από τη θεομηνία στη Θεσσαλονίκη», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Απευθείας».

Αναφερόμενος στα προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάζονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε «Μίλησα και με το Χ.Σπίρτζη και με τον Γ.Κρεστενίτη,  τον επικεφαλής της ΕΥΑΘ, έστειλα μήνυμα και στον Πάνο Σκουρλέτη. Έχουμε προβλήματα, έχουμε θολότητα στο νερό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο αντλιοστάσιο του Δενδροποτάμου έχουμε 80 πόντους νερό, που κάλυψε τα πάντα και από εκεί προκύπτει η θολότητα του νερού. Γίνονται όμως συνεχώς εξετάσεις για την ποιότητα του νερού και το πρόβλημα αναμένεται να αντιμετωπιστεί άμεσα».

Ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!