Α.Τριανταφυλλίδης Στο Κόκκινο: «Πολύ καθαρό το δίλημμα των επόμενων εκλογών». (Ηχητικό)

Να καταστραφεί το σύμπαν, αρκεί ο Άδωνις να γίνει υπουργός και ο Βορίδης, που το 2000 συνεργαζόταν με την Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη, η ακροδεξιά δράκα της ΝΔ και η ηγετική ομάδα με την οποία προσέρχεται στη Βουλή, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

«Επιβεβαιώνει τον χειρότερο εαυτό του» ο κ. Μητσοτάκης με την στάση του το τελευταίο διάστημα, τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στην οικονομία, όπως δείχνουν και οι αποκαλύψεις για τις πιέσεις του σε Μέρκελ και Σόλτς ώστε να εφαρμοστούν οι μειώσεις συντάξεων και αφορολόγητου, είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

«Είναι η ακροδεξιά δράκα της ΝΔ, που λέει “δεν πάει να καταστραφεί το σύμπαν, το ζητούμενο είναι να γίνει ο Άδωνις υπουργός και ο Βορίδης”, αυτός που το 2000 είχε συνεργαστεί με την Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη. Η ΝΔ έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Μάκη Βορίδη, που στις εκλογές του 2000 είχε συνεργαστεί με την Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη. Στη Wikipedia αναφέρεται ως το “εθνικοφασιστικό” κόμμα της Ελλάδας. Καταλαβαίνετε με ποια ηγετική ομάδα προσέρχεται στη Βουλή η ΝΔ;», αναρωτήθηκε.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε ότι «στις επόμενες εκλογές θα έχουμε ένα πολύ καθαρό δίλημμα: Από την μία ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής της μεγάλης δημοκρατικής, προοδευτικής, αριστερής παράταξης. Από την άλλη η ακροδεξιά με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που και στην οικονομία και στην κοινωνία και στα εθνικά θέματα δεν θέλει τίποτε άλλο, παρά με δούρειο ίππο είτε το μακεδονικό είτε τις συντάξεις είτε τον “κόφτη” είτε οτιδήποτε άλλο, να τα προκαταβάλει, με αποκλειστικό στόχο να επανέλθει στην εξουσία, γιατί το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας εδώ και τρία χρόνια τους ταλαιπωρεί».

Ακολουθεί το σύνολο της συνέντευξης:

πηγή: stokokkino.gr

Μοιραστείτε το!