Δήλωση Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, εκ μέρους του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο για την Κοίμηση της Θεοτόκου. (Video)

«Η Παναγία Σουμελά να μας φωτίζει και να μας δίνει δύναμη για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τα δεινά που αντιμετωπίζουμε, με ανθρωπιά και αλληλεγγύη», δήλωσε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Τριανταφυλλίδη:

«Εκ μέρους του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, εδώ από τα υψώματα του Βερμίου, από το Ιερό Σύμβολο του Ποντιακού Ελληνισμού, την Παναγία Σουμελά, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη Γενοκτονία του Προσφυγικού Ελληνισμού, με βαθύ αίσθημα Πατριωτικής Ευθύνης, απευθύνουμε στον Απανταχού Ελληνισμό μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας, εγρήγορσης και ελπίδας.

Η Παναγία Σουμελά να μας φωτίζει και να μας δίνει δύναμη για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τα δεινά που αντιμετωπίζουμε, με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Χρόνια πολλά!»

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με το βίντεο της δήλωσης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!