
Οι γνωστοί μηχανισμοί απόλυτης διαστρέβλωσης και μετατροπής του Άσπρου σε Μαύρο συνεχίζουν την προβοκατόρικη λειτουργία τους.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση της εκπομπής του Αιμίλιου Λιάτσου της 20ης Ιανουαρίου 2020 στο Kontra Channel:
Α)Μετατρέπουν το ερώτημά μου σε καταφατική πρόταση-τοποθέτηση.
Β)Δεν συμπεριλαμβάνουν την αμέσως επόμενη φράση μου, όπου διατυπώνω με καθαρότητα την άποψή μου, η οποία ταυτίζεται με την εθνική θέση ότι η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια αποτελεί εθνικό δικαίωμα, το οποίο θα ασκηθεί από την Πατρίδα μας όταν υπάρξει ο αναγκαίος συνδυασμός παραγόντων.
Για την ταμπακιέρα-scripta manent:
Σημείο 1ο: Απαντώ με ερώτηση απευθυνόμενος στο Μανώλη Κοττάκη που με ρωτά: «Με ζητάτε να σας πω δηλαδή κ.Κοττάκη γιατί δεν προκαλέσαμε; Αυτό μου ζητάτε;» (Το ερωτηματικό πήγε περίπατο γιατί δεν βόλευε στην κοπτοραπτική)
Σημείο 2ο: Στην αμέσως επόμενη φράση δεν ρωτώ, απαντώ και παίρνω θέση:
Α.Τριανταφυλλίδης: Το δικαίωμα ασκείται σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο, με συγκεκριμένο συνδυασμό παραγόντων. Εσείς ξέρετε κ.Κοττάκη ότι υπήρξε τέτοιος συνδυασμός παραγόντων που ήταν ευεπίφορος στο να ασκηθεί αυτό το Εθνικό δικαίωμα; Για πείτε μας κ.Κοττάκη πότε ήταν;
Μ.Κοττάκης: Ναι το ξέρω κ.Τριανταφυλλίδη. Βεβαίως. Τα έτη 2017 και 2018 που δεν υπήρχε η κλιμάκωση η καθημερινή. Δεν ήταν τόσο ύποπτη η περίοδος όσο η σημερινή.
Α.Τριανταφυλλίδης: Α ήταν ύποπτη. Μάλιστα, μάλιστα.
Μ.Κοττάκης: Μπορούσαμε να το κάνουμε και δεν το κάναμε. Θα χρησιμοποιήσω πρώτο πληθυντικό.
Σημείο 3ο (Το δια ταύτα- Συμπέρασμα-Ερώτημα):
Α.Τριανταφυλλίδης: Την άποψη ότι σε χρόνια μνημονιακά όπως το 2017-2018 που η Ελλάδα βρισκόταν σε επιτήρηση κάτω από τη μέγγενη των δανειστών και των μνημονίων, ότι θα μπορούσε η Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, με δεδομένο το casus belli από την πλευρά της Τουρκίας, η άποψη αυτή κρίνεται και αξιολογείται από τον κάθε Έλληνα πολίτη.
Καταληκτικό Ερώτημα προς τη Νέα Δημοκρατία: Με δεδομένο ότι έχουμε βγει από τα μνημόνια και με το ισχυρό μαξιλάρι των 37 δις και με δεδομένη την άποψη της τρόικας Μητσοτάκη-Γεωργιάδη-Κυρανάκη ότι ο Ερντογάν είναι απομονωμένος στο διεθνή περίγυρο, γιατί η σημερινή Κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη δεν επεκτείνει τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια;
Περιμένω απάντηση και όχι κοπτοραπτική από τα γνωστά επικοινωνιακά SS της Νέας Δημοκρατίας.
Πάμε στο βίντεο: