«Μάχη Ζωής το 2021, Με Ριζοσπαστική Μετριοπάθεια» | Άρθρο του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη στην Εφημερίδα Documento

Άρθρο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη στην Εφημερίδα “Documento” 

Μιλούν για αυξήσεις στις συντάξεις, χωρίς να τις έχουν δώσει(453000 εκκρεμούν), μιλούν για εμβολιασμό, χωρίς να έχουν έρθει τα εμβόλια. Η Διαχειριστική Ανεπάρκεια σε όλους τους τομείς κραυγαλέα, βγάζει μάτι, γεμίζει ανασφάλεια  τους πολίτες για τα στοιχειώδη.

Είναι χαρακτηριστική η δηκτική αναφορά φιλοκυβερνητικής εφημερίδας για τους υγειονομικούς:

«το Ευχαριστώ δεν τρώγεται. Πολλά ελέχθησαν, αλλά λίγα τηρήθηκαν» γράφει.

Για τους Εργαζόμενους στο Ε.Σ.Υ. «χαρίζουν» ένα ΜΕΓΑΛΟ ανέξοδο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για τα Κανάλια, τον στρατό των τρολ και την Palantir σπαταλούν Πακτωλό Εκατομμυρίων. Η επικοινωνιακή εργαλειοποίηση εμβολίων και συντάξεων δεν έχει όριο. Κοινωνικό Μέρισμα και 13η σύνταξη κομμένα από τον ανέμελο Πρωθυπουργό.  

Για τη «δουλειά» αρκούν τα κανάλια-κράχτες, που φτιάχνουν κλίμα στην κοινή γνώμη, την πρώτη ύλη της παρά-από-πληροφόρησης, τα  site που την αναπαράγουν και ο στρατός των τρολ που τη διαχέει ανώνυμα σε όλο το διαδίκτυο.

Το δημόσιο  χρήμα διανέμεται αφειδώς, ως λάφυρο και λεία των αρίστων. Ενός κράτους, του οποίου κάθε εκδοχή, καθυβρίζουν, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τσεπώνοντας ωστόσο το παραδάκι από το κρατικό ταμείο.

Όλα στην Υπηρεσία Αλλαγής Συμπεριφοράς των Πολιτών,  στα μοντέλα προσωπικότητας ψηφοφόρου,  καθώς αρκεί μια κρίσιμη μειοψηφία, στις αμφίρροπες εκλογικές περιφέρειες,  είτε να μεταστραφεί , είτε να μην πάει να ψηφίσει, επιλέγοντας «περήφανα» την αποχή, για να διαμορφωθεί ανάλογα το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, δηλαδή να αυξήσουν ή να μειώσουν ή να αναστείλουν την προσέλευση πολιτών στις κάλπες, όταν έρθει η ώρα.

  Στοχοποιούν τους ζωηρούς, εξυμνούν τους βελούδινους για ξεκάρφωμα, «δολοφονούν» χαρακτήρες, απομονώνουν φράσεις, αλλοιώνουν έννοιες, διασπείρουν στο διαδίκτυο ψεύδη και συκοφαντίες. Ομαδοποιούν χαρακτήρες, πολτοποιούν την κρίση τους, πολίτες-πελάτες στα social media (ευκολόπιστους, με αριστερές ευαισθησίες, τους οπαδούς της Αποχής) και στέλνουν τα κατάλληλα μηνύματα. Ό,τι πιάνει στον καθένα.

Ψυχολογικές πολεμικές  επιχειρήσεις για να εξαφανιστεί ο εχθρός ΣΥΡΙΖΑ. H προπαγάνδα του Project Alamo, του επιτελείου του Τραμπ, οι εθνικιστικές-ακροδεξιές ιαχές του BREXIT,το σκάνδαλο Cambridge Analytica έχουν δώσει το πλαίσιο των αναγκαίων κατευθύνσεων:  

«Φύγε ΣΥΡΙΖΑ, φύγε Τσίπρα»,

«Έκαναν το Όχι Ναι»

«Όλοι οι πολιτικοί το ίδιο είναι»,

 «Δεν κάνει δυναμική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στόχος τους ο εχθρός-ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί σε χειμερία νάρκη, στο θάλαμο δημιουργικής αναμονής,  με τη βοήθεια και της πανδημίας. Αδρανοποιημένος, λόγω των δήθεν σκανδάλων, «εξουδετερωμένος» μέσω των δημοσκοπήσεων, με τις γιγαντιαίες διαφορές, που καθιστούν στα μάτια των πολιτών κάθε προσπάθεια ανατροπής των συσχετισμών ανώφελη, εκ των προτέρων καταδικασμένη.

Έτσι γίνονταν, έτσι γίνονται  οι δουλειές για να μην  έρθουν οι «περίεργοι» του ΣΥΡΙΖΑ. Πορφυρογέννητοι και υπηρετικό προσωπικό του Αθηναϊκού  Πολιτικού, Οικονομικού  και Μιντιακού  Πριγκιπάτου θα φροντίσουν να μην έρθουν ποτέ ξανά οι «περίεργοι» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια είναι η δική μας ευθύνη;

«Προχωράμε με Ριζοσπαστική Μετριοπάθεια».  

Συγκροτούμε τον κοινό πολιτικό παρονομαστή, για να ακουμπήσει η πλατιά εθνική και κοινωνική συμμαχία Κεντρώων Δημοκρατών, Ριζοσπαστών Αριστερών και Οικολόγων Πράσινων, πάνω στο Αφήγημα που θα εμπνεύσει τους Πολίτες στη Νέα Εκκίνηση για να πορευθούμε Μαζί.

Είναι το Αφήγημα της  Ριζοσπαστικής  Μετριοπάθειας σε όλους τους τομείς.

Είναι Ριζοσπαστική, αφού προνοεί για ανατροπές σε δομές, λειτουργίες, συμπεριφορές, ορίζουσες  που συντηρούν ό,τι παλιό και κατεστημένο, και ταυτόχρονα Μετριοπάθεια, αφού αυτή η ειρηνική επανάσταση, γίνεται δημοκρατικά  με συναίνεση, συνεννόηση, διαβούλευση με ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ίδιας της κοινωνίας.

Μοιραστείτε το!