Νέα πρόταση Τριανταφυλλίδη για το lockdown. (Video)

Για «υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών» από τον Πρωθυπουργό σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της πανδημίας έκανε λόγο ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Mega και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.  

Όπως επεσήμανε ο κ. Τριανταφυλλίδης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις πορείες: «Τον κόσμο τον βγάζει στο δρόμο ο κυβερνητικός αυταρχισμός και η αλαζονεία, και κυρίως η αναποτελεσματικότητα.  Στοιχειώδη διαχείριση δεν μπορεί να κάνει. Τον κόσμο τον βγάζει στο δρόμο επίσης η υποτίμηση της νοημοσύνης του από την Κυβέρνηση: Στις πορείες κολλάει, αλλά μέσα στα λεωφορεία δεν κολλάει. Την ίδια στιγμή που ο ανέμελος  Πρωθυπουργός είναι στην Πάρνηθα ή κάνει κορονοπάρτι στο μπαλκόνι του βουλευτή του στην Ικαρία, κάνει διδάγματα και κρατά έγκλειστους του πολίτες» .

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την Κυβέρνηση να προχωρήσει  σε σειρά ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ μέτρων όπως:  

1.Η Άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.  

2.Η άμεση χρησιμοποίηση της θεραπείας με τα  μονοκλωνικά αντισώματα που έχει ήδη εγκριθεί από Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Κάθε άλλη καθυστέρηση θα είναι εγκληματική.

3.Η ουσιαστική εμπλοκή της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην πανδημία.

4.Η διενέργεια μαζικών τεστ, ο εντοπισμός και η απομόνωση των κρουσμάτων, προκειμένου να μην συμβαίνει το παράδοξο να κρατούμε τους υγιείς απομονωνόμενους στα σπίτια τους μέσω των lockdown. Αντί να εντοπίσουμε μέσω των μαζικών τεστ και να απομονώσουμε τα κρούσματα, απομονώσαμε μέσω των αναποτελεσματικών lockdown τους υγιείς», κατέληξε ο κ.Τριανταφυλλίδης.   

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!