Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης: «Από τον Απρίλιο του 2020 σταθερά στο πλευρό των συμβασιούχων και επικουρικών του Ε.Σ.Υ. εντός και εκτός Βουλής».

Στο πλευρό των συμβασιούχων και επικουρικών του Ε.Σ.Υ. βρέθηκε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κατά τη σημερινή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπουργείο Εργασίας, με κύριο αίτημα τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και επικουρικών του Ε.Σ.Υ. αλλά και την ισότιμη μισθολογική τους μεταχείριση.

Σε δήλωσή του ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Από τον Απρίλιο του 2020, εντός και εκτός Βουλής, βρίσκομαι στο πλευρό των συμβασιούχων και επικουρικών του Ε.Σ.Υ. που έδωσαν τη μάχη με την πανδημία στην πρώτη γραμμή, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία και σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης. Με βάση την προγραμματική δέσμευση του Προέδρου μας, Αλέξη Τσίπρα “Μονιμοποίηση στο Ε.Σ.Υ. του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού που έδωσε τη μάχη της πανδημίας στην πρώτη γραμμή”.

Η μονιμοποίηση των εργαζομένων αυτών, που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αποτελεί αναγκαιότητα προκειμένου να μην καταρρεύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Κανείς εργαζόμενος στο Ε.Σ.Υ. χωρίς μόνιμη σχέση εργασίας».

📷 Φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων και επικουρικών του Ε.Σ.Υ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μοιραστείτε το!