Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης για Πρώτη Κατοικία: “Ζητώ παράταση του νόμου Κατσέλη-Σταθάκη για ένα χρόνο για την προστασία της πρώτης κατοικίας”.(video-1:40)

«Δεν πρέπει επ΄ουδενί να καταργηθεί ο νόμος της Λούκας Κατσέλη και του Γιώργου Σταθάκη για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ΠΡΙΝ συμφωνήσουμε τι θα τον αντικαταστήσει», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο ΚΟΝΤΡΑ24.

«Σε 26 ημέρες τελειώνει το έτος, άρα και η ισχύς του νόμου Κατσέλη-Σταθάκη. Το προτιμότερο θα ήταν να πάρει παράταση για ακόμη ένα χρόνο, έως ότου συγκροτήσουμε τη νέα ρύθμιση. Επισημαίνω την ανάγκη   να μην  επαναλάβουμε το σκηνικό της κατάργησης του αγγελιοσήμου. Καταργήσαμε το αγγελιόσημο, χωρίς να έχουμε το διάδοχο σχήμα που θα το αντικαθιστούσε» τόνισε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

«Βασική μας  αξιακή αρχή είναι το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Μπορεί ένας στρατηγικός κακοπληρωτής να ξεγλιστρήσει, φτάνει ωστόσο να αποφύγουμε έστω και μία περίπτωση, όπου κάποιος με πρώτη κατοικία να χάσει το σπίτι του και η οικογένειά του να μείνει στο δρόμο», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει: «Για αυτό ζητώ να δοθεί παράταση του νόμου Κατσέλη-Σταθάκη για την προστασία της πρώτης κατοικίας για ακόμη ένα έτος και όταν έχουμε έτοιμο το νέο νομοθετικό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας και το συμφωνήσουμε, να προχωρήσουμε».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!