Α.Τριανταφυλλίδης: “Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για τους συμπολίτες μου Θεσσαλονικείς”.

Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για τους συμπολίτες μου Θεσσαλονικείς που με στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους για άλλη μία φορά, τιμώντας με με 9.716 ψήφους, στην πιο δύσκολη ίσως στροφή της ιστορίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και επαναλαμβάνω την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μου να συνεχίσω να μάχομαι για το δίκιο της πόλης μας και των πολλών, αντλώντας δύναμη από τη δική σας φωνή και αγωνία. Αυτή την ίδια δύναμη που στάθηκε καθοριστική και στην πολύχρονη δημοσιογραφική μου πορεία, αλλά και στη θητεία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σε αυτή την κομβική για τη χώρα στιγμή, είναι καθήκον μας να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί, να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, να σταθούμε στο πλευρό της στα δύσκολα, να είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων.

Τις μέρες που μεσολαβούν, θα διεκδικήσουμε μέχρι και την τελευταία ψήφο που μπορεί να δώσει απάντηση στον κυνισμό και τη λεηλασία της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Σας καλώ να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το παρών στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και την προοπτική μιας δημοκρατικής και δίκαιης διακυβέρνησης.

Με καθαρό βλέμμα απέναντί σας, με πίστη και αυτοπεποίθηση, με στέρεες και ξεκάθαρες προγραμματικές προτάσεις, στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι ώρες ιστορικής ευθύνης.

Η Δημοκρατική Παράταξη σας χρειάζεται, μας χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ.

Τώρα ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!

Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ.

Μοιραστείτε το!