Α.Τριανταφυλλίδης για την οικονομία στο Kontra:«Πρόταση: Μη επιστρεπτέες όλες οι ενισχύσεις. Μη φορτώνετε με επιπλέον χρέη επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες και ανθρώπους της εστίασης». (Video)

«Η επιστολή-καταπέλτης των ανθρώπων της εστίασης από τη Θεσσαλονίκη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης αποτελεί την πλέον αποστομωτική κίνηση-απάντηση σε μια Κυβέρνηση που δεν αντιλαμβάνεται την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες επιχειρήσεις. Το μόνο που πράττει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη-Γεωργιάδη είναι να απευθύνεται με ειρωνεία και αλαζονεία στους χιλιάδες επαγγελματίες με τα πλείστα όσα προβλήματα, προσωπικά τους, οικογενειακά τους, ψυχολογικά τους, που κινδυνεύουν με κατάρρευση», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Kontra Channel με τη δημοσιογράφο Νατάσα Γιάμαλη.

Αναφερόμενος στα δραματικά στοιχεία για τον κλάδο της εστίασης ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: «Σύμφωνα με τη ΓΣΕΒΕΕ μία στις δύο επιχειρήσεις κινδυνεύουν με λουκέτο. Εδώ και τώρα κύριοι της Κυβέρνησης πείτε στους ανθρώπους αυτό που λέμε από τον Μάρτιο ως ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα είναι μη επιστρεπτέα η ενίσχυση. Σας αφήσαμε 37 δις ευρώ για αυτή τη δύσκολη ώρα. Εσείς μας κατακρίνατε ότι ήταν από την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης. Γυρίστε τα πίσω δίνοντας ένα αγκωνάρι στους ανθρώπους της πραγματικής οικονομίας. Όλη η Ευρώπη πλέον συζητά για κούρεμα του χρέους, κυρίως του ιδιωτικού χρέους για να μπορέσει να ανανήψει, να επανεκκινήσει και να σταθεί στα πόδια της η οικονομία».

«Αυτό που επείγει ΤΩΡΑ είναι ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού. Οργανώστε μαζικούς εμβολιασμούς μέχρι τον Ιούνιο. Με τον τρόπο αυτό η Υγεία θα βοηθήσει την Οικονομία. Γιατί αν δεν γίνει πράξη αυτό, μετά την πανδημία του κορονοϊού θα υπάρξει πανδημία πείνας. Υπάρχει ζήτημα, μείζον ζήτημα φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!