Α.Τριανταφυλλίδης: «Είμαστε με τον επιχειρηματία που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του»(Ηχητικό)

Για την ΔΕΘ αλλά και την επιχειρηματικότητα μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τριανταφυλλίδης στο »Ακραίως» του ΣΚΑΪ και στον Τάκη Χατζή, τονίζοντας ότι »το κόμμα στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα».

Σύμφωνα με τον ίδιο »Η Θεσσαλονίκη έχει βάλει τα καλά της. Για πρώτη χρονιά είναι πλήρως απασχολήσιμα όλα τα περίπτερα. Λάμπει η Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο: Το Μετρό τρέχει, η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ έχει αρχίσει και ξεκαθαρίζει και δύο στρατόπεδα αποδίδονται ανατολικά και δυτικά».

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, την ίδια στιγμή »είναι πρωτεύουσα της ανεργίας», τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση ‘‘σκοπός είναι να ξεβαλτώσουμε και να απογειωθούμε». 

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο για τις επενδύσεις της κυβέρνησης που »τρέχουν» στην Βόρεια Ελλάδα, αναφέρθηκε στον αγωγό TAP, αλλά και το μετρό που λειτούργησε μετά από 4 χρόνια», ενώ μίλησε και την επιχειρηματικότητα που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ: »Τον επιχειρηματία που λέει είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις του, είμαστε μαζί του. Το μοντέλο της υγιούς επιχειρηματικότητας το στηρίζουμε αναφανδόν, τύπου Παπαστράτος. Το μοντέλο Μαρινόπουλος που βγάζει λεφτά στο εξωτερικό και λέει »έλα Τσίπρα να μας λύσεις τα προβλήματα» δεν το στηρίζουμε».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

πηγή: newpost.gr

Μοιραστείτε το!