Α.Τριανταφυλλίδης: «Εν μέσω πανδημίας, θα βρεθεί Έλληνας Πρωθυπουργός που θα θελήσει να κάνει πολιτικό-εκλογικό ταμείο;» (VIDEO)

«Όσοι επιχειρούν να συσχετίσουν και να ανακαλύψουν αναλογίες με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ξεχνούν, ελπίζω όχι σκόπιμα, στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τον κ.Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε να προσφύγει σε εκλογές τότε από τη στιγμή που έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μετά την αποχώρηση των 38 δικών του βουλευτών που συγκρότησαν ξεχωριστό κόμμα, τη Λαϊκή Ενότητα.  Επομένως, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 οδηγηθήκαμε λόγω πτώσης της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της απώλειας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας-δεδηλωμένης, όπως ορίζει το Σύνταγμα. Άρα αναλογίες Σεπτεμβρίου του 2015 και 2020 δεν υφίστανται. Όποιος χρησιμοποιεί το επιχείρημα αυτό, το κάνει προσχηματικά για να ξεπλύνει και να δικαιολογήσει την ενδεχόμενη επιλογή του κ.Μητσοτάκη να πάει σε εκλογές», τόνισε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας για τα εκλογικά σενάρια στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Τριανταφυλλίδης αναρωτήθηκε: «Θα βρεθεί Έλληνας Πρωθυπουργός που θα θελήσει να κάνει πολιτικό-εκλογικό ταμείο πάνω στη μάχη που δίνει σύσσωμη η Πατρίδα ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο με 148 ήδη νεκρούς; Τη στιγμή που σε κάθε ελληνικό σπίτι επικρέμεται η αγωνία και το άγχος για την υγεία των γονιών, των παιδιών, των συγγενών, που δεν γνωρίζουν τι θα τους ξημερώσει; Θα επιδιώξει έτσι στεγνά, κυνικά, απάνθρωπα, την αγωνία, τα ξενύχτια των εργαζομένων της Πρώτης Γραμμής να σώσουν έστω και μία ανθρώπινη ζωή, θα βρεθεί Έλληνας Πρωθυπουργός που θα θελήσει αυτά να τα μετατρέψει σε ψηφαλάκια; Αρνούμαι να πιστέψω αυτό το ενδεχόμενο ακόμα και για τον κ.Μητσοτάκη».

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία 400 επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης από το χώρο της εστίασης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καυτηρίασε τις επιλογές της Κυβέρνησης: «Εδώ δεν μιλάμε για τα λεφτόδεντρα αλλά για τα κλεφτόδεντρα της ΝΔ. Όταν εμείς ως Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φτιάχναμε τον κουμπαρά των 37 δις δεν τον μοιράζαμε προεκλογικά, τον αφήναμε στην επόμενη Κυβέρνηση τον Ιούλιο του 2019 για μια τέτοια έκτακτη συγκυρία και όχι για να τα μοιράσουν στους κολλητούς τους για να κάνουν μπίζνες, αρπαχτές και πλιάτσικο. Αυτοί που σπαρταρούσαν προεκλογικά για τη μεσαία τάξη τότε, σήμερα αρνούνται να στηρίξουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους γυρίζουν την πλάτη. Βοά ο τόπος: Δώστε στον επιχειρηματικό κόσμο τα δικά τους χρήματα, τα χρήματα του κουμπαρά και μην τα σπαταλάτε δεξιά και αριστερά σε εταιρείες κολλητών και golden boys», κατέληξε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη στο Atlas TV:

Ακολουθεί ο σύνδεσμος του άρθρου του Α.Τριανταφυλλίδη στο documentonews.gr με τίτλο: «Θα βρεθεί Πρωθυπουργός που θα θελήσει εν μέσω πανδημίας να κάνει πολιτικό – εκλογικό ταμείο;»

https://www.documentonews.gr/article/oa-brethei-prwthypoyrgos?fbclid=IwAR1Cke-8QieJqQ8xYmFK8_xTuuZQFwwd8rKFSlyntLQIqIHl9iXfmbWHJY4

Μοιραστείτε το!