Α.Τριανταφυλλίδης: “Μπορούμε να ξανακοιτάξουμε στο πρόσωπο αυτούς που μας γύρισαν την πλάτη;”(VIDEO-1:43)

Το συνεχώς διευρυνόμενο κύμα των πολιτών που αισθάνονται απομονωμένοι και αποκομμένοι από την πολιτική, τα κόμματα, την κοινωνία  και το εν γένει πολιτικό σύστημα, εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας και της παρατεταμένης ανεργίας κατέγραψε στην επικοινωνία του με πολίτες της Θεσσαλονίκης ο βουλευτής στη Α΄Θεσσαλονίκης  Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης , στην πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή ΚΟΝΤRΑ24 και τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας του για την εφαρμογή του νέου ευρωπαϊκού νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κατέγραψε μία σημαντική μερίδα πολιτών που εκπέμπουν κραυγή αγωνίας και απόλυτης απογοήτευσης τείνοντας  προς την αποπολιτικοποίηση και την αποκοινωνικοποίηση με τις παρακάτω φράσεις:

“Δεν θέλω να διαγραφώ από τις λίστες σας γιατί θέλω να ψηφίσω το Κυριάκο ή τη Φώφη.Δεν θέλω να ψηφίσω και δεν θα ψηφίσω κανέναν. Δε θα συμμετέχω σε εκλογές. Δεν με ενδιαφέρει πλέον η πολιτική. Αισθάνομαι μετά από τρία, τέσσερα πέντε χρόνια ανεργίας,ότι αυτό το πράγμα(που λέγεται πολιτική) δεν με εκφράζει.Δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό που λέγεται πολιτική στην Ελλάδα, είτε λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, είτε λέγεται ΝΔ, είτε λέγεται ΠΑΣΟΚ, είτε όπως λέγεται.Δεν Θέλω.Δεν κάνατε τίποτα για μένα, με εγκαταλείψατε. Είμαι μόνος μου.Δεν έχω να πάω σε γιατρό, δεν έχω χρήματα, έχω χάσει την αξιοπρέπεια μου”.

 “Αυτός είναι ο δικός μου πόνος και η δική μου αγωνία κύριε Λιάτσο”, τόνισε κλείνοντας την παρέμβασή του ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης. “Σε αυτό μπορεί η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να δώσει Λύση; Εκεί θα κριθούμε”.

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης:

Μοιραστείτε το!