Α.Τριανταφυλλίδης: “Οριστικό διαζύγιο Μητσοτάκη με το μεσαίο χώρο”. (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ο Μητσοτάκης χθες πήρε οριστικό διαζύγιο από το μεσαίο χώρο και τους κεντρώους δημοκράτες επιλέγοντας την ακροδεξιά, φανατική και μισαλλόδοξη ρητορική των ακραίων του κόμματός του”, τόνισε μεταξύ άλλων ο  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κατά τη συζήτηση επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Όπως υπογράμμισε ο κ.Τριανταφυλλίδης “Οι κεντρώοι δημοκράτες, αυτοί που διεκδικούν μαζί μας την Ελλάδα της σταθερότητας, της ασφάλειας, της ευημερίας και της επιστροφής στην κανονικότητα μετά τον μνημονιακό κανιβαλισμό, κατανόησαν πλήρως το προσωπικό πολιτικό αδιέξοδο του Μητσοτάκη εκεί όπου τον οδηγεί ένα μείγμα κυνισμού και υπεροψίας, αλαζονείας και ανασφάλειας.

Η πιο ρεβανσιστική εκδικητική δεξιά-ακροδεξιά με το αθεράπευτο στερητικό σύνδρομο απώλειας εξουσίας σπαρταρά και απειλεί να επιστρέψει με στρατάρχη του μίσους και της εκδικητικότητας έναν ανασφαλή Μητσοτάκη.

Η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη γνωρίζει το χρέος της όχι μόνο γιατί δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, αλλά γιατί ο λαός δεν ξεχνά Βενιζέλο-Σαμαρά, απολύσεις, κλειστά καταστήματα, ανεργία, μετανάστευση στο εξωτερικό, αυτοκτονίες και φαγητό από τα σκουπίδια”.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης:

Μοιραστείτε το!