Α. Τριανταφυλλίδης: “Πέτσινη η εκστρατεία Κυριάκου απέναντι στη διαπλοκή”(Ηχητικό)

Η εκστρατεία του αρχηγού Κυριάκου απέναντι στην διαπλοκή είναι πέτσινη, χαρακτηριστική της υποκρισίας, του φαρισαϊσμού και του απύθμενου θράσους που έχει προσωπικά, είπε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Τριανταφυλλίδης μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Προκόπη Αγγελόπουλο και Γιώργο Τραπεζιώτη.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαία ευκαιρίας, για να αντιμετωπίσει το στρατηγικό του αδιέξοδο, όπως εκτίμησε, ο δήθεν πόλεμος κατά Σαββίδη.

Είναι ο τελευταίος των τελευταίων που δικαιούται να παίζει το ρόλο του τιμητή, ο άνθρωπος που ηγείται ενός κόμματος με χρέη 214 εκατ. ευρώ, ο οποίος είχε εν υπνώσει επί έντεκα χρόνια το προσωπικό του δάνειο από την Πειραιώς για τον Κήρυκα Χανίων και αν δεν υπήρχε η επιτροπή δεν θα καταγγελλόταν ποτέ.

Ακόμη και τότε, πήρε μία ρύθμιση που θα ζήλευαν όλοι οι Έλληνες δανειολήπτες, τόνισε ο κ.Τριανταφυλλίδης.

Θύμισε επίσης ότι ο κ.Μητσοτάκης αποδέχθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Siemens και έβαλε στα ταμεία του κόμματος κονδύλια της εταιρείας, σύμφωνα με την απόφαση της γερμανικής δικαιοσύνης.

Ο κ.Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στην δημοσιοποίηση των πρακτικών συνεδρίασης της 12ης Απριλίου 2016 της Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς.
Σε αυτά τρεις βουλευτές της Ν.Δ. λένε παρουσία του Ι. Σαββίδη:
– Σάββας Αναστασιάδης (Β’ Θεσσαλονίκης): «Φωτεινό παράδειγμα φλογερού Έλληνα και επενδυτή ο Ι. Σαββίδης».
– Γιώργος Καρασμάνης (Πέλλας): «Τα υπουργεία να συμπεριλάβουν τις προτάσεις Σαββίδη στον αναπτυξιακό νόμο. Είναι καταλυτικές αυτές οι προτάσεις».
– Θόδωρος Καράογλου (Β’ Θεσσαλονίκης): «Είναι μια σημαντική μέρα για εμάς τους Μακεδόνες, και δη τους Θεσσαλονικείς, γιατί φροντίσατε στο πάνελ των καλεσμένων να έχουμε τρεις εκλεκτούς Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες».
Όπως επισημαίνει στο σημερινό της φύλλο η Αυγή και οι τρεις βουλευτές απουσίασαν από την ψηφοφορία για τη ΣΕΚΑΠ.
Επίσης, προσθέτει πως όταν έλεγαν αυτά τα λόγια για τον Ι. Σαββίδη, γνώριζαν για το πρόστιμο των 38 εκατ. ευρώ για το λαθρεμπόριο τσιγάρων του 2008 που είχε προκύψει από το 2015.
Ακολουθεί ο σύνδεσμος ολόκληρης της συνέντευξη:

Πηγή: stokokkino.gr

Μοιραστείτε το!