Α.Τριανταφυλλίδης: «Πλάτη στις τράπεζες για τους πλειστηριασμούς βάζει ο Μητσοτάκης, με αντάλλαγμα να μην απειλούν τη ΝΔ με πλειστηριασμούς για τα 391 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει». (Video)

«Το Νοέμβριο του 2020 κατέθεσα ερώτηση στη ΝΔ, στον Υπουργό Οικονομικών, για τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ στις Τράπεζες. Και εκεί ρωτούσα αν η ΝΔ έχει προβεί σε συμφωνία για ρύθμιση με τις τράπεζες, ώστε να μπορέσουμε να τις συγκρίνουμε με τις ρυθμίσεις που έχουν οι απλοί πολίτες-δανειολήπτες και σε ποιο βαθμό είναι η ΝΔ συνεργάσιμος δανειολήπτης. Καταβάλλει τις προβλεπόμενες δόσεις από τη ρύθμιση που έχει συμφωνήσει;», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV για το ζήτημα των πλειστηριασμών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τριανταφυλλίδης απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της ΝΔ «Ισχυρίζομαι ότι ως ΝΔ έχετε κάνει «κολεγιά» με τις Τράπεζες. Δε σας πειράζουν και δε σας απειλούν όπως απειλούν με πλειστηριασμούς τους 700 χιλιάδες δανειολήπτες. Εξηγήστε στον κόσμο, γιατί ενώ χρωστάτε πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ πλέον δε σας πειράζουν και δε σας απειλούν με πλειστηριασμό οι Τράπεζες, όπως απειλούν τον κάθε δανειολήπτη. Γιατί; Γιατί έχετε κάνει «κολεγιά» με τις τράπεζες», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη: 

Μοιραστείτε το!