Α. Τριανταφυλλίδης προς Μητσοτάκη: «Όσοι δεν σας ήξεραν, Σας έμαθαν. Τα ανέξοδα παραμύθια-φούμαρα δεν αγγίζουν τους Θεσσαλονικείς».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επίσκεψη και τις δηλώσεις Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης δήλωσε τα εξής:  

Παχυλά «Ευχαριστήρια» και ανέξοδες «Στηρίξεις της Πολιτείας», χωρίς αντίκρισμα  επιφύλαξε για το ΕΣΥ και τη Θεσσαλονίκη ο κ. Μητσοτάκης. Έφτασε μέχρι το σημείο να απευθυνθεί μέσα από τον ασύρματο του ΕΚΑΒ στους Απλήρωτους Επικουρικούς, χτυπώντας τους στην πλάτη.

Κουβέντα για τα κλειστά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, κουβέντα για την ενίσχυση του ΕΣΥ με νέες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών και βέβαια καμία κουβέντα για τη μονιμοποίηση των 16000 συμβασιούχων και επικουρικών γιατρών και νοσηλευτών.

Γαλαντόμος με τους κλινικάρχες, σφιχτοχέρης με το ΕΣΥ, περιμένει το τέλος της πανδημίας για να βάλει μπροστά το σχέδιο για το νέο ΑΝΕΥ-ΕΣΥ, με ιδιώτες, εργολάβους και ΣΔΙΤ. 

Το επιχειρούμενο «επικοινωνιακό μασάζ» και τα ανέξοδα παραμύθια-φούμαρα δεν αγγίζουν τους Θεσσαλονικείς. Όσοι δεν σας ήξεραν , σας έμαθαν κύριε Μητσοτάκη. Η Ρημαγμένη αλλά Αξιοπρεπής Θεσσαλονίκη  σας γύρισε την πλάτη.

Μοιραστείτε το!