Α.Τριανταφυλλίδης στο Κόδρα: “Πρώην στρατόπεδα-δημόσιος χώρος με στόχο τη Θεσσαλονίκη, πόλη άξια να τη ζούμε.”

Την εκτίμηση πως θα ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και τον Σεπτέμβριο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα είναι σε θέση να αποδώσει σε δημόσια χρήση τον χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα στην Καλαμαριά, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Ο κ.Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9”, αναφέρθηκε στην απόδοση του χώρου με σκοπό τη δημιουργία ενός υπερτοπικού πάρκου πολλαπλών χρήσεων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο χώρο του στρατοπέδου.

Επίσης, ο κ.Τριανταφυλλίδης υποστήριξε πως η απόδοση του Κόδρα, σε συνδυασμό με την απόδοση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, αλλά και το αναπλασμένο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, θα αλλάξουν τη συνολική εικόνα της πόλης.

Με το γιο του αείμνηστου Δημάρχου Καλαμαριάς, Μένιου Αλεξιάδη

“Αυτό που προσδοκούμε είναι μια πόλη άξια να τη ζούμε. Όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα 30- 40 χρόνια, όταν η Θεσσαλονίκη είχε υπουργούς, ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και σε δύο χρόνια απέδωσε το Παύλου Μελά και τώρα σχεδιάζει να αποδώσει το πρώην στρατόπεδο Κόδρα για μια Θεσσαλονίκη που αγαπάμε, που αξίζουμε να τη χαιρόμαστε και να την απολαμβάνουμε” πρόσθεσε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις επίκαιρες ερωτήσεις που κατέθεσε ο ίδιος προς τα υπουργεία Οικονομικών και Εθνικής Αμύνης για την περίπτωση του στρατοπέδου Κόδρα Καλαμαριάς και την ανάδειξη του σε υπερτοπικό πάρκο.

 

Μοιραστείτε το!