Α.Τριανταφυλλίδης στο ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης: «SOS για την τρίτη δόση του εμβολίου – Οι πολίτες βρίσκουν διαθέσιμα ραντεβού μετά από 30 και 40 μέρες».

«Δεν βρίσκεις σε 5 μέρες “ανοιχτό”  ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου, όπως ισχυρίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Βοά η Θεσσαλονίκη και τα Mέσα Ενημέρωσης.  Όσοι έχουν κλείσει το εξάμηνο από τη δεύτερη δόση αυτές τις ημέρες του Νοεμβρίου, βρίσκουν “ανοιχτά” ραντεβού σε 15, 20 & 40 μέρες μετά! Αίτημα των πολίτων να πολλαπλασιαστούν τα εμβολιαστικά κέντρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο ρ/σ «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης και στο δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τριανταφυλλίδης «Μέχρι τον Μάιο είχαν εμβολιαστεί με τη δεύτερη δόση του εμβολίου 1.700.000 πολίτες. Αυτοί ολοκλήρωσαν το εξάμηνο τους και το ολοκληρώνουν μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Έχουν εμβολιαστεί με την τρίτη δόση κοντά στις 900.000. Οι υπόλοιποι 800.000 που ουσιαστικά είναι ανεμβολίαστοι, γιατί έχει πέσει το επίπεδο των αντισωμάτων τους, όπως λένε οι γιατροί, πότε θα εμβολιαστούν; Μου καταγγέλθηκε από πολίτες ότι βρίσκουν διαθέσιμο ραντεβού είτε με moderna είτε με Pfizer μετά από 15, 25 και 35 μέρες. Σε αυτό το μεσοδιάστημα αυτός που έχει ολοκληρώσει το εξάμηνό του είναι ουσιαστικά ανεμβολιάστος, είναι εκτεθειμένος στον ιό».

Η κατακλείδα του 11ου διαγγέλματος του κ.Μητσοτάκη «εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε» είναι «ναι, θέλουμε να εμβολιαστούμε αλλά μπαίνουμε στην πλατφόρμα και μας στέλνει 15 και πλέον μέρες μετά. Τι θα κάνουμε αυτές τις δύο τρεις τέσσερις εβδομάδες;

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Μοιραστείτε το!