Α.Τριανταφυλλίδης στο OPEN TV: «Αρνητικά δείγματα από την Κυβέρνηση: “Ανακοινώνουν” δρομολογημένα έργα, αναβαθμίζουν αυτόν που χαρακτήριζαν ένοχο για το Μάτι».(ΒΙΝΤΕΟ)

«Μπορείτε να μας πείτε για ποιο λόγο τοποθετήσατε τον κ.Τσουβάλα, ο οποίος ήταν αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και τον οποίο τον δείξατε με το δάχτυλο, ότι αυτός ευθυνόταν για τη μη εκκένωση στο Μάτι, τον αναβαθμίσατε και του δώσατε το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη; ρώτησε τον εκπρόσωπο της ΝΔ, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN.

Αναφερόμενος στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «Όλες οι προγραμματικές δηλώσεις αντιμετωπίζονται με θετικό πνεύμα, με την έννοια ότι είναι η εκκίνηση μια Κυβέρνησης που έχει νωπή λαϊκή εντολή. Τα δύσκολα δεν είναι οι προγραμματικές δηλώσεις. Τα δύσκολα είναι όταν τα ρήματα πρέπει να μετατραπούν σε βήματα και στο πεδίο εφαρμογής. Θετικό από τη μια ότι υιοθετήθηκε, για παράδειγμα για τον ΕΝΦΙΑ, η κλιμακωτή μείωση μέχρι τις 60.000ευρώ, μέχρι το 1.000.000ευρώ. Είναι σημαντικό το ότι ενώ μιλούσαν για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ, τώρα κάνουν λόγο για κλιμακωτή. Το ερώτημα είναι γιατί ξεψηφίστηκε το μέτρο που είχαμε ψηφίσει ως Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για 30% μείωση του ΕΝΦΙΑ και ξαναψηφίζεται μεσοσταθμικά το 22%».

«Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε πέντε εμβληματικά έργα εκ των οποίων το ένα αφορά τη Θεσσαλονίκη. Εκεί μάλλον οι συνεργάτες του από τη Θεσσαλονίκη δεν θα έπρεπε να τον αφήσουν να ανακοινώσει αυτό που ήδη έχει ανακοινωθεί, δηλαδή ο εκσυγχρονισμός και η ανάπλαση της ΔΕΘ. Έχει ήδη αναρτηθεί ως οργανωμένο στρατηγικό σχέδιο και πλάνο από τις 5 Μαρτίου 2019 από το αρμόδιο Υπουργείο. Δεν θα αναφερθώ σε όλα τα άλλα που ανακοινώνονται ενώ έχουν γίνει, όπως η έκδοση των σχολικών βιβλίων, η μείωση στον ΕΝΦΙΑ κ.ά.», κατέληξε ο κ.Τριανταφυλλίδης, σχολιάζοντας την πρακτική της Κυβέρνησης της ΝΔ, που «ανακοινώνει» δρομολογημένα έργα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!