Α.Τριανταφυλλίδης: «Ψήφισαν την υποχρεωτικότητα βουλευτές της ΝΔ χωρίς να έχουν εμβολιαστεί;» (Video)

Για «κοροϊδία», «εμπαιγμό»  και «μεγίστη υποκρισία» της ΝΔ έκανε λόγο ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στο Open TV και στον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο, αναφερόμενος στους τρεις βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών αλλά οι ίδιοι φέρεται να παραμένουν ανεμβολίαστοι.

-ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ;

«Δεν είναι εμπαιγμός να έχεις ψηφίσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και την ίδια στιγμή να μην έχεις εμβολιαστεί ο ίδιος; Πως, λοιπόν, όταν ο ίδιος έχεις ψηφίσει την υποχρεωτικότητα ζητάς από τους άλλους να κάνουν κάτι και μάλιστα υποχρεωτικά, το οποίο δεν έχεις κάνει στον εαυτό σου;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνέχισε δε ο κ. Τριανταφυλλίδης: «Οι εκπρόσωποι της ΝΔ συνεχίζουν την αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Είναι Κυβέρνηση και πρέπει να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που ενώνουν και δεν χωρίζουν τον κόσμο. Εμείς λέμε ΝΑΙ στον εμβολιασμό αλλά ΟΧΙ στο διχασμό. Όσοι είμαστε υπέρ της καθολικότητας του εμβολιασμού, είμαστε αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα γιατί αυτή συσπειρώνει τους αρνητές και οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα. Το αποφασίζομεν και διατάσσομεν και τα τιμωρητικά μέτρα, «θα σας πατάξομεν», «θα σας απολύσομεν», θα σας «απομονώσομεν», εξοργίζουν τους πολίτες. Θέλει διάλογο και πειθώ.

-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΩΝΗ;

Αναφερόμενος στο ζήτημα της μη κάλυψης από την ΕΡΤ της προσπάθειας των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο ο κ.Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε: «Η ΕΡΤ δεν είναι κοινόβιο, ούτε κολχόζ. Η ΕΡΤ έχει διοίκηση που ορίζεται από την εκάστοτε Κυβέρνηση. Εν προκειμένω ο κ.Μητσοτάκης διόρισε τον πιο στενό του συνεργάτη τον κ.Κωνσταντίνο Ζούλα. Η συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΡΤ έχει ευθύνη και υποχρέωση, μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει, να απαντήσει τουλάχιστον στο εύλογο ερώτημα γιατί είχε προνοήσει να έχει κάμερα, η οποία θα κάλυπτε τις δραστηριότητες του  Υφυπουργού Αθλητισμού, του κ.Αυγενάκη και όχι τις προσπάθειες, που αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, του Λευτέρη Πετρούνια και του Παναγιώτη Γκιώνη. Γιατί η ΕΡΤ πληρώνεται από τον ελληνικό λαό μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και η διοίκησή της έχει τουλάχιστον την υποχρέωση να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις».

-ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ K.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

«Αν ο πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατηγορούνταν από εφημερίδα της τότε αντιπολίτευσης, ότι επί τέσσερα χρόνια κατέθετε ψευδή δήλωση πόθεν έσχες και συλλαμβανόταν διπλά ψευδόμενος για τις δικαιολογίες που ψέλλισε, θα είχε αναποδογυρίσει το σύμπαν. Θα μας είχαν εξορίσει από τη χώρα. Σήμερα δεν ακούγεται κιχ. Τσιμουδιά. Η σιωπή των αμνών.

Ρωτώ: Υπάρχουν εισαγγελείς στο Βερολίνο;

Όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι και υπόχρεοι στη δήλωση του πόθεν έσχες αλλά ο κ.Μητσοτάκης και η οικογένειά του είναι εκτός από αυτή την υποχρέωση; Ερωτηματικά θέτω και περιμένω όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες την ελάχιστη ευαισθησία του Πρωθυπουργού να δώσει  πειστικές εξηγήσεις», κατέληξε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για το πόθεν έσχες του Κ.Μητσοτάκη.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!