Α. Τριανταφυλλίδης: «SOS για τον ΟΑΣΘ εκπέμπει η Θεσσαλονίκη. Άμεσες προσλήψεις νέων οδηγών για να πολλαπλασιαστούν τα δρομολόγια και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών». (Διάρκεια Βίντεο: 6.52)

«Το μείζον καθημερινό πρόβλημα της ταλαιπωρίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης με την αστική συγκοινωνία και τον ΟΑΣΘ, που χρήζει άμεσης και επείγουσας παρέμβασης», επισήμανε στη διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ζητώντας να επισπευστεί η διαδικασία πρόσληψης 250 νέων οδηγών και της αγοράς 350 νέων λεωφορείων, την οποία έχει εξαγγείλει το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να πολλαπλασιαστούν τα δρομολόγια και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στην τραγική  κατάσταση που επικρατούσε στον ΟΑΣΘ τις προηγούμενες δεκαετίες, επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με τα 2,5 δις. ευρώ  που δόθηκαν ως επιδότηση,  με τα κακοσυντηρημένα οχήματα, τους απλήρωτους εργαζόμενους και τη διανομή μερίσματος στους μετόχους, παρά το γεγονός ότι ο Οργανισμός εμφάνιζε ζημίες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Παρακολουθήστε το σχετικό video (διάρκεια 6’:52’’):

Μοιραστείτε το!