Λίστες Πέτσα-Δημοσκοπήσεις και η σκοπούμενη αποχή (ή όσοι δεν μας ψηφίζουν, καλό είναι να απέχουν). -ΑΝΑΛΥΣΗ-

Καθώς από την επομένη των Εκλογών στις 7 Ιουλίου, το μυαλό του Επιτελικού Καθεστώτος Μητσοτάκη είναι στις εκλογές που έρχονται, για τη «δουλειά» αρκούν τα κανάλια-κράχτες, που φτιάχνουν κλίμα στην κοινή γνώμη, την πρώτη ύλη της παρά-από-πληροφόρησης, τα site που την αναπαράγουν και ο στρατός των τρολ που τη διαχέει ανώνυμα σε όλο το διαδίκτυο, προχωρώντας σε “πολιτικές δολοφονίες, δολοφονίες χαρακτήρων” των επικίνδυνων αντιπάλων.

Το δημόσιο χρήμα διανέμεται αφειδώς,ως λάφυρο και λεία των Αρίστων. Ενός κράτους, του οποίου κάθε εκδοχή, καθυβρίζουν, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τσεπώνοντας ωστόσο το παραδάκι από το κρατικό ταμείο, διπλάσιοι μετακλητοί με τους διπλάσιους μισθούς και απευθείας αναθέσεις 5 δισ. σε εταιρείες κολλητών.

Όλα στην Υπηρεσία Αλλαγής Συμπεριφοράς των Πολιτών, στα μοντέλα προσωπικότητας ψηφοφόρου, καθώς αρκεί μια κρίσιμη μειοψηφία, στις αμφίρροπες εκλογικές περιφέρειες, είτε να μεταστραφεί, είτε να μην πάει να ψηφίσει, επιλέγοντας «περήφανα» την αποχή, για να διαμορφωθεί ανάλογα το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, δηλαδή να αυξήσουν ή να μειώσουν ή να αναστείλουν την προσέλευση πολιτών στις κάλπες, όταν έρθει η ώρα.

Ο Αρχισυντάκτης του Μαξίμου στοχοποιεί τους ζωηρούς αντιπάλους, εξυμνεί τους βελούδινους για ξεκάρφωμα, «δολοφονεί» χαρακτήρες, απομονώνει φράσεις, αλλοιώνει έννοιες, διασπείρει ψεύδη και συκοφαντίες στο διαδίκτυο. Οι Επιτελείς της ΝΔ ομαδοποιούν τους πολίτες, επιχειρούν να πολτοποιήσουν την κρίση τους, στοχεύουν σε πολίτες-πελάτες στα social media (ευκολόπιστους, με αριστερές ευαισθησίες, τους οπαδούς της Αποχής) και στέλνουν τα κατάλληλα για την εκλογική τους συμπεριφορά μηνύματα. Ό,τι πιάνει στον καθένα. Ψυχολογικές πολεμικές επιχειρήσεις για να εξαφανιστεί ο εχθρός ΣΥΡΙΖΑ.

H προπαγάνδα ΤΡΑΜΠ-Project Alamo, του επιτελείου του Τραμπ, οι εθνικιστικές-ακροδεξιές ιαχές του BREXIT, το σκάνδαλο Cambridge Analytica έχουν δώσει το πλαίσιο των αναγκαίων κατευθύνσεων αλά ελληνικά: «Φύγε ΣΥΡΙΖΑ, φύγε Τσίπρα», «Έκαναν το Όχι Ναι» «Όλοι οι πολιτικοί το ίδιο είναι», «Δεν κάνει δυναμική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ». Όλα τα προβλήματα είναι παγκόσμια: ακρίβεια, πανδημία, κλιματική κρίση”.

Μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα ήταν εγχώρια. Στόχος τους ο εχθρός-ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί σε χειμερία νάρκη, στο θάλαμο δημιουργικής αναμονής, με τη βοήθεια και της πανδημίας. Θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αδρανοποιημένο, «εξουδετερωμένο» μέσω των δημοσκοπήσεων, με τις γιγαντιαίες διαφορές, που καθιστούν στα μάτια των πολιτών κάθε προσπάθεια ανατροπής των συσχετισμών ανώφελη, εκ των προτέρων καταδικασμένη. Έτσι γίνονταν, έτσι γίνονται οι δουλειές για να μην έρθουν οι «περίεργοι» του ΣΥΡΙΖΑ. Πορφυρογέννητοι και υπηρετικό προσωπικό του Αθηναϊκού Πολιτικού, Οικονομικού και Μιντιακού Πριγκιπάτου θα φροντίσουν να μην έρθουν ποτέ ξανά οι «περίεργοι» του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;

Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Μοιραστείτε το!