Μόνιμες Θέσεις Εργασίας στα Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. και για τους 4000 συμβασιούχους του ΟΑΕΔ.

«Ειδικά σε  αυτή την κρίσιμη συγκυρία, που ο μάχιμος τομέας του Ε.Σ.Υ. δεν έχει την πολυτέλεια να στερηθεί τις υπηρεσίες ούτε και ΕΝΟΣ στελέχους του με εμπειρία και γνώση, ζητούμε επειγόντως τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των 4000 απασχολούμενων του ΟΑΕΔ στα Νοσοκομεία του  Ε.Σ.Υ., με την προοπτική της μονιμοποίησης τους»  επισημαίνουν με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Υγείας 60 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.  

Οι 60 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν επιτακτικά από τον Υπουργό Υγείας να προχωρήσει άμεσα σε προκήρυξη μόνιμου προσωπικού προκειμένου να θωρακιστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δίνοντας  ειδική αυξημένη μοριοδότηση σε αυτούς τους 4000 εργαζομένους του ΟΑΕΔ.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά «Σε αυτές τις κρίσιμες  στιγμές για την κοινωνία μας και την πατρίδα μας, οι 4000  εργαζόμενοι του ειδικού  προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, οι οποίοι στελεχώνουν νευραλγικούς τομείς στον κλάδο Υγείας και συμπληρώνουν σχεδόν τέσσερα χρόνια αδιάλειπτης εργασίας, έβαζαν και βάζουν πλάτη ως απλοί στρατιώτες στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού, με αυτοθυσία, αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Μοιραστείτε το!