“Ποια Υγεία; Όταν Μόνη Θρησκεία είναι η Εξουσία”| Άρθρο Α.Τριανταφυλλίδη στο documentonews.gr

«Η κυβέρνηση έκανε μία πολύ ξεκάθαρη επιλογή.

Προστάτεψε την υγεία, τη ζωή των πολιτών υποτάσσοντας σε αυτό τον υπέρτατο σκοπό, τον οικονομικό της σχεδιασμό(….)να υπερασπιστούμε το υπέρτατο αγαθό που δεν είναι άλλο από την προστασία της υγείας των πολιτών», είπε πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή.

Ταυτόχρονα επέτρεψε να αιωρείται, να καλλιεργείται και να προωθείται το σενάριο των πρόωρων εκλογών και να προετοιμάζεται κατάλληλα η ψυχολογία των πολιτών, μέσα από την «εξαιρετική εργασία» των 20 εκατ. ευρώ των χρηματοδοτούμενων από την κυβέρνηση Μέσων Ενημέρωσης.

Μη παραξενευτείτε αν δείτε δημοσκοπήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, που να εμφανίζουν με μεγάλα ποσοστά τους πολίτες να επιθυμούν διακαώς «εδώ και τώρα εκλογές».

Ποιος κορονοϊός και ποια συμπτώματα;

«Οι Έλληνες αδημονούν», θα μας πουν οι δημοσκόποι, «σπαρταρούν να σπεύσουν στις κάλπες, παρά τους κινδύνους επιμόλυνσης με ψηφοδέλτια και παραβάν, για να ψηφίσουν τον Messiah (Μεσσάϊα), γιατί δεν χόρτασαν που τον ψήφισαν δέκα μήνες πριν, τον Ιούλιο του 2019. Θέλουν να τον ψηφίσουν και να τον ξαναψηφίζουν ξανά και ξανά κάθε δέκα μήνες».

Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις πειθούς των πολιτών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, εν μέσω πανδημίας και νεκρών. Μέσα από την αγορά άπειρου χρόνου και χώρου στα socialmedia(βλέπε σκάνδαλο CambridgeAnalytica)προσπαθούν να καταστήσουν περίπου αυτονόητη την προσφυγή στις κάλπες.

Ακούσατε πώς κλείνουν τα τηλεοπτικά σποτ της πολιτικής προστασίας; «…γιατί κανείς μας δεν θέλει να γυρίσει σε αυτό που ήμασταν ΧΘΕΣ». Αντιληφθήκαμε το υπονοούμενο, καταλάβαμε πού το πάτε με το ΧΘΕΣ. ΑΥΡΙΟ όμως, θα έχουμε τελειώσει με τον κορονοϊό;

Μεταξύ Υγείας και Οικονομίας η κυβέρνηση πρόταξε την Υγεία. Αυτονόητη προτεραιότητα χωρίς δεύτερη συζήτηση για το σύνολο των πολιτών.

Ερώτηση 1η: Η προτεραιότητα της Υγείας, θα έχει υποχωρήσει, θα έχει ακυρωθεί, το δεύτερο εξάμηνο του 2020; Φαίνεται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες που χαλάρωσαν τα περιοριστικά μέτρα, ότι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν και πάλι σε αυτά, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο συναγερμός παραμένει σε ισχύ.

Ερώτηση 2η: Αν επομένως η Υγεία συνεχίζει να παραμένει προτεραιότητα, στη βάση ποιας πειστικής επιχειρηματολογίας υπουργοί και βουλευτές κοντά στον Πρωθυπουργό προλειαίνουν το έδαφος των πρόωρων εκλογών για τον Ιούλιο ή το Σεπτέμβριο, δηλαδή μετά από δύο ή τέσσερις μήνες;Θα έχει εξευρεθεί το φάρμακο, το εμβόλιο, η θεραπεία;

Ερώτηση 3η: Άραγε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων-πανεπιστημιακών δασκάλων θα αναλάβει την ευθύνη να δώσει το πράσινο φως σε εκατομμύρια πολίτες να μπουν στη σειρά και να ψηφίσουν;

Ερώτηση 4η: Επικαλούνται δήθεν αναλογίες με το καλοκαίρι του 2015. «Και ο Τσίπρας τα ίδια έκανε», λένε. Όσοι όμως επιχειρούν να ανακαλύψουν αναλογίες με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τον κ. Μητσοτάκη, ξεχνούν κάτι σημαντικό: ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μετά την αποχώρηση των 25 δικών του βουλευτών που συγκρότησαν ξεχωριστό κόμμα, τη Λαϊκή Ενότητα. Άρα, αναλογίες Σεπτεμβρίου του 2015 και Ιουλίου του 2020 δεν υφίστανται.

Ερώτηση 5η: Μετά τα ιδιαιτέρως ενωτικά και καθόλου διχαστικά την προεκλογική περίοδο του 2019«προδώσατε, πουλήσατε» για τη Μακεδονία,και την προσφάτως διατυπωθείσα δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου θεωρία «του ΣΥΡΙΖΑ-Δούρειου Ίππου της Τουρκίας», επιχειρούν για μία ακόμη φορά να χειραγωγήσουν τον ελληνικό λαό και να υφαρπάξουν την ψήφο του.

Συμπερασματικά: Υγεία ή Εξουσία;

Τι απομένει για τον Πρωθυπουργό και την ηγετική ομάδα της ΝΔ; Να επιλέξει ανάμεσα στην Υγεία του ελληνικού λαού από τη μια και την Εξουσία από την άλλη. Ακόμη και το υπέρτατο αγαθό της Υγείας θα υποταχθεί στην αδίστακτη δίψα για κατοχή, νομή και αναπαραγωγή της Εξουσίας, μόλις για ένα επιπλέον χρόνο, με την προκήρυξη εκλογών τον Ιούλιο ή το Σεπτέμβριο του 2020.

Μόνη τους θρησκεία είναι η Εξουσία.

Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια με τις πρόωρες εκλογές. Εδώ και τώρα εκλογές για να προσποριστούν ίδιον πολιτικό όφελος, τα κέρδη της Πανδημίας. Να κάνουν δηλαδή πολιτικό-εκλογικό ταμείο με πρώτη ύλη την αγωνία των πολιτών, για να εξοντωθεί η απλή αναλογική, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Κυρίως, πριν προλάβει να εκδηλωθεί το τσουνάμι των σκληρών και άδικων οικονομικών μέτρων, ιδιαίτερα για τις ευάλωτες ομάδες των πολιτών, τις οποίες κυριολεκτικά θα διαλύσουν. Λουκέτα, ανεργία και ύφεση στον ιδιωτικό τομέα, επαπειλούμενη μείωση μισθών και συντάξεων στο δημόσιο κατά 30% θα είναι η νέα κανονικότητα.

Τώρα τάζουν. Από το τάξιμο κανείς δεν έχασε. Μοιράζουν ευρώ με ανακοινώσεις, στα χαρτιά. Μέχρι να πάρουν την ψήφο.

Λογαριάζουν ωστόσο χωρίς τους ξενοδόχους: τον κορονοϊό, αλλά και τον ελληνικό λαό που θα έχει και τον τελευταίο λόγο. Αυτή τη φορά το 1 εκατομμύριο πολίτες που δεν ψήφισε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές δεν θα έχει το άλλοθι να επιλέξει την αποχή, «γιατί στο δημοψήφισμα ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το Όχι Ναι». Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι όποιος απέχει, ψηφίζει το σύστημα Μητσοτάκη-Γεωργιάδη.

Ψηφίζει αρπαχτές με voucher, πλιάτσικο με απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και ατελείωτα deals.

Υ.Γ.: Δυστυχώς, ο Πολάκης ακόμη καπνίζει.

Μοιραστείτε το!