Στη Βουλή οι συμπλοκές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ερώτηση-Παρέμβαση του Βουλευτή Α.Τριανταφυλλίδη

Ενίσχυση του στόλου και των περιπολιών στην Θεσσαλονίκη υπόσχεται η κυβέρνηση τονίζοντας πως σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι ορατά.

Ενίσχυση του στόλου και των περιπολιών στην Θεσσαλονίκη υπόσχεται η κυβέρνηση τονίζοντας πως σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι ορατά έπειτα από ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη στη Βουλή για τις συμπλοκές και την εγκληματικότητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει τις επικοινωνιακές κινήσεις και να φέρει αποτελέσματα.

“Συμπλέκεται και μαχαιρώνεται κόσμος. Αυτό το πράγμα δεν το έχει ξαναδεί η Θεσσαλονίκη. Εσείς υποσχεθήκατε στον κόσμο της Θεσσαλονίκης επιστροφή στην κανονικότητα. Αυτή είναι η κανονικότητα της ΝΔ; Να σφάζονται χθες, προχθές, αντίπροχθες, στην καρδιά της πόλης μπροστά στο Άγαλμα Βενιζέλου” σημείωσε και κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει αυτά που κάνει για επικοινωνιακούς λόγους και να φέρει αποτελέσματα.

Απαντώντας ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, απέκρουσε τις κατηγορίες για επικοινωνιακές πρακτικές λέγοντας πως η εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων και η εκκαθάριση των πανεπιστημιακών χώρων δεν είναι επικοινωνία. Για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρέθεσε στοιχεία από τις δράσεις που πραγματοποιεί η αστυνομία και για την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά. Μίλησε για ενίσχυση του στόλου και των περιπολιών στην πόλη.

“Παρακολουθούμε συνεχώς τα αποτελέσματα, αναπροσαρμόζουμε τον σχεδιασμό και πού σύντομα τα αποτελέσματα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα είναι ορατά” σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθεί η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης:

πηγή: thessnews.gr

Μοιραστείτε το!