Συγκλονιστική αποκάλυψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για το χαμό της 14χρονης Γωγώς. (Video)

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για την τραγικό χαμό της 14χρονης Γωγώς από την Επανομή Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Κοντοζαμάνης «η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε το 2012για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο γιατρός που χειρούργησε τη 14χρονη Γωγώ δεν περιήλθε εις γνώσιν του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αρμοδίως από τον αρμόδιο εισαγγελέα παρά το γεγονός ότι είναι θεσπισμένη υποχρέωση του τελευταίου να ανακοινώνει αμελλητί τον Πρόεδρο του οικείου Ιατρικού Συλλόγου».

Σχολιάζοντας την αποκάλυψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης, ο κ.Τριανταφυλλίδης δήλωσε: «Ασύλληπτο και αδιανόητο. Ο Υπουργός Υγείας της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν απαντά στο ερώτημα αν θα έπρεπε να χειρουργεί εν έτει 2021 ο καταδικασθείς, με αμετάκλητη εφετειακή απόφαση, γιατρός που χειρούργησε την αδικοχαμένη Γωγώ. Μένω άναυδος. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την απάντηση ενός Υπουργού που χωρίς να ορρωδεί, χωρίς να ντρέπεται, ανακοινώνει στην Εθνική Αντιπροσωπεία ότι η αμετάκλητη δικαστική απόφαση σε βάρος του γιατρού το 2012 δεν έχει ακόμη αποσταλεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης εν έτει 2021. Το τείχος της ανοσίας του κυνισμού με ξεπερνά. Αδυνατώ να συλλάβω την απάντηση του Υπουργού ως σοβαρού εκπροσώπου της ελληνικής Πολιτείας. Θλίβομαι και απολογούμαι στους γονείς γι’ αυτήν την απάντηση του Υπουργού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Είναι δε συγκλονιστική η ομολογία του κ.Κοντοζαμάνη ότι έπρεπε να κατατεθεί η ερώτησή μου για το τραγικό γεγονός του θανάτου της 14χρονης Γωγώς για να ασχοληθεί το Υπουργείο Υγείας με τη συγκεκριμένη υπόθεση».  

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης:

Μοιραστείτε το!