Την ώρα αυτή που ο Πρωθυπουργός δίνει, στην πιο κρίσιμη καμπή, την μάχη της διαπραγμάτευσης, είμαστε όλοι στο πλευρό του, στο πλευρό της διαπραγματευτικής ομάδας

Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή Αταίριαστοι στο ΣΚΑΪ

Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης: «Την ώρα αυτή που ο Πρωθυπουργός δίνει, στην πιο κρίσιμη καμπή, την μάχη της διαπραγμάτευσης, είμαστε όλοι στο πλευρό του, στο πλευρό της διαπραγματευτικής ομάδας» (VIDEO)

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Α’ Περιφέρειας  Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Οι αταίριαστοι», με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαι από αυτούς που επιμένουν ότι “δεν θα πρέπει να βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο”. Να δούμε τη συμφωνία και να την αποτιμήσουμε. Θα γίνει διεξοδική, εξαντλητική συζήτηση εντός της Κ.Ο., εντός των κομματικών οργάνων και εκεί η μειοψηφία, η όποια μειοψηφία, θα συνταχθεί με την όποια πλειοψηφία. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συγκροτημένο και συντεταγμένο κόμμα».

Αναφερόμενος δε στη στάση που πρέπει να κρατήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Θα πρέπει όλοι να έχουμε ένα μέτρο τάξης. Να είμαστε σεμνοί, ταπεινοί, να αναφερόμαστε στη δικοί μας προσωπική ευθύνη. Η δική μου προσωπική ευθύνη, καταθέτοντας την άποψη μου με ριζοσπαστική μετριοπάθεια, είναι ότι την ώρα αυτή,  που ο Πρωθυπουργός δίνει, στην πιο κρίσιμη καμπή, την μάχη της διαπραγμάτευσης, είμαστε όλοι στο πλευρό του, στο πλευρό της διαπραγματευτικής ομάδας».

Ενώ σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων δήλωσε: «Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση εντός του Ευρώ, εντός των κόκκινων γραμμών, εντός της λαϊκής εντολής, με άρση της λιτότητας. Γι’ αυτό και μίλησα για: α)αποφασιστικότητα στη λήψη των αποφάσεων, β)ψυχραιμία, γιατί το παράθυρο της διαπραγμάτευσης πρέπει να μείνει ανοικτό».

Μοιραστείτε το!